M. Čupalka 22. (p.)
V. Žák 90.
3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žák si vymodlil penaltový rozstřel a druhý bod pro Rapid


Branky


22. M. Čupalka (p.) , 90. V. Žák - 31. L. Leitl , 45. M. Wolf
23

Rapid musel zabrat a kdy jindy, než proti paírově přijatelným soupeřům. Jedním z nich je například právě Tlumačov, který sice v utkání do poslední chvíle vedl, ale závěr nezvládl a nakonec si odvezl pouze jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné utkání od začátku utkání nabídlo pramálo velikých příležitostí ke skórování. A když už se do vážnější situace dostal domácí Matějka, byl ve vápně sražen k zemi a sudí nařídil pokutový kop. Ten ve 22. minutě proměnil kapitán Rapidu, Miroslav Čupalka. Rapid se tak na Doudlevecké umělce ujal vedení.

 

Ovšem po půl hodině hry ukázal sudí na puntík i na druhé straně. K zahrání pokutového kopu se postavil Luděk Leitl a také bezpečně proměnil. Už se shoro šlo do kabin, když v poslední minutě poločasu udělali domácí zbytečný faul u vápna. K míči se dostal nejdříve Martin Wolf a gólem hlavou otočil stav utkání ve prospěch Tlumačova.

 

Ve druhém dějství hráli hosté více zezadu a výsledek si chtěli pohlídat. Díky svým silno-nohým obráncům se dokázali přenést nákopy přes většinu hracího pole a držet si tak distanc od domácích hráčů.

 

Rapid se až do posledních minut snažil vyrovnat a nakonec se mu to povedlo. Vyrovnání přišlo až z poslední akce zápasu. Po rohu Drtila uklidil míč hlavou Vladimír Žák a otevřel si střelecký účet po návratu na Rapid.

 

V penaltovém rozstřelu se více dařilo domácímu celku, který proměnil všechny 4 pokusy a více jich ani proměnit nemusel.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Věděli jsme, že musíme jednoznačně bodovat. Podařilo se nám celkem aktivně vstoupit do zápasu a jít do vedení. Pak jsme ale dvěma zbytečnými chybami prosadili na koně hosty. V druhém poločase jsme se hnali za vyrovnáním a to přišlo až z poslední akce zápasu a bereme po penaltách 2 body, takže musíme být nakonec spokojení.

TJ Start Tlumačov
Matěj Váchal, hráč: Zápas byl tvrdší už od začátku. Rozhodčí mírnější zákroky pouštěl a první gól padl po penaltě. My jsme poté srovnali a na konci poločasu jsme dokonce převrátili skóre k našemu prospěchu. Druhá polovina byla ještě tvrdší než předchozí průběh zápasu a z poslední šance se Rapidu povedlo srovnat. Bohužel se nám nepovedlo přes srovnání přenést a uklidnit se na penalty a proto jsme po penaltách prohráli.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - K. Veber [-] , J. Holík [-] (71. M. Ungr [-] ) , V. Žák [-] , D. Matějka [-] , T. Drtil [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , P. Nový [-] , J. Cvach [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - Z. Sobotník [-] (67. D. Žák [-] ) , J. Malík [-] , M. Džugan [-] (83. L. Svoboda [-] ) , K. Hamor [-] (46. J. Pfeifer [-] ) , R. Šindelář [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (78. O. Rottenborn [-] ) , J. Korelus [-] , M. Váchal [-] (83. D. Kobes [-] ) , L. Leitl [-]

ŽK: 45. J. Holík , 74. P. Nový - 42. K. Hamor , 56. L. Leitl .
Hráči zápasu: T. Drtil , K. Veber .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: DUDA Miroslav - HAVRÁNEK Martin, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: remíza

V bojovném utkání, které moc fotbalové krásy neukáže, budou nakonec o něco spokojenější domácí, protože po remíze získají bod navíc za penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza