1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou tři body z Frymburka


Branky


45. J. Šisler - 16. M. Tressl , 21. F. Leiš , 33. J. Melichar , 57. F. Leiš
20

Hrdějovice zabraly a tentokrát vezou všechny body z Frymburka. Ten bude chtít na nepovedenou sezonu rychle zapomenout. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas probíhla v klidném tempu a Hrdějovice začaly rychle získávat půdu pod nohama. První branka přišla brzo. Trefil se Miroslav Tressl. Na něj navázal Filip Leiš a na 0:3 zvyšoval Jakub Melichar. Domácí tým ještě před odchodem do kabin snížil zásluhou Jana Šislera. O osudu utkání rozhodl začátek druhého poločasu, který patřil Hrdějovicím, a když se Filip Leiš trefil a zvýšil na 1:4 bylo o osudu zápasu rozhodnuto. 

 

Hrdějovice se tak dostaly na čtvrté místo před Zlatou Korunu a v posledním kole přivítají rezervu Malše Roudné. Frymburk má jistotu záchrany, ale to je asi jediné co ho může po této sezoně těšit. V posledním kole je čeká venku rezerva Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Hodnocení zápasu: To, co předvádíme na hřišti, je děs. Nedaří se nám. Už aby bylo po sezoně. Gratulace soupeři, zaslouženě vyhrál.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Frymburku jsme nejeli v nejsilnější sestavě, ale hráči, kteří nastoupili, zápas zvládli. Tempo zápasu odpovídalo konci sezóny, hrál se uvolněný zápas, obou týmům už o nic nešlo. My kontrolovali hru a dali do poločasu tři branky, domácí ještě snížili před odchodem do kabin. Po přestávce jsme přidali čtvrtý gól a bylo rozhodnuto. Další naše šance zůstaly nevyužité. Po dlouhé době vezeme všechny body z Frymburku.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Fatura [-] , F. Malina [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , M. Malina [-] (46. B. Kopa [-] ) , L. Brůha [-] (61. A. Točík [-] ) , O. Malák [-] , J. Šisler [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - J. Melichar [-] (66. T. Fišer [-] ) , L. Kaisler [-] , J. Turek [-] , M. Ridvan [-] (74. P. Šíp [-] ) , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] , L. Kučera [-] , P. Voráček [-] , O. Lipold [-]

ŽK: 34. L. Kaisler , 38. L. Kučera , 48. J. Turek , 86. P. Šíp .
Hráči zápasu: P. Kukačka , F. Leiš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ZABILKA Luboš, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hrdějovice mají za sebou těžké a prohrané utkání s Dolňákem a budou si chtít napravit chuť. Frymburk má sice dobrý tým, ale Granov bude řídit prim domácího týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Hrdějovice venku vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích