P. Hájek 46.
P. Hájek 66. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2022 19:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká zvítězila těsným výsledkem 2:1


Branky


46. P. Hájek , 66. P. Hájek (p.) - 26. J. Pípal
11

Netradičně už v pátek, sehrál Meteor další zápas 1.A třídy. Tentokrát mužstvo od Jordánu vyrazilo do podzámčí, na trávník Hluboké. Ta už měla před zápasem jistotu prvenství, ale přesto nenechala nic náhodě a postavila téměř kompletní kádr. Možná i z toho důvodu, že měla Meteoru vracet podzimní porážku 0:2, což se domácímu výběru nakonec povedlo a po výsledku 2:1 zůstaly body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteor se v prvním poločase dostal do vedení

Zápas odstartoval dost kontroverzní moment ve vápně domácích, když Sedláček vypíchl balón obránci a následně byl podražen vyběhnuvším brankářem. Píšťala rozhodčího však zůstala němá. Další šanci měla Hluboká, když se v 10. minutě prosmýkl do vápna šikovně Rottenborn, ale střelu nezamířil dobře. O pár minut později rozjeli domácí pohlednou akci po levé straně, ale obrana Meteoru byla včas na pozicích a míč odvrátila. Ve 20. minutě se do velké příležitosti dostal stoper Meteoru Pípal, který si našel míč po standardní situaci, ale brankář Moudrý se proti jeho zakončení vyznamenal. Ve 26. minutě už byl ovšem balón v síti. Za hosty se po rohovém kopu prosadil Pípal, pro kterého to byla druhá sezónní trefa. Krátce před pauzou mohl domácí celek vyrovnat, jenomže opět netrefil bránu. Do kabin tak šli v lepším rozpoložení hosté, kteří vedli 0:1.

Hluboká převzala vedení a hostům se už vyrovnat nepodařilo

Do druhého poločasu vstoupila Hluboká jako uragán a už po jedné minutě vyrovnala, když si nakopnutý míč za obranu našel Hájek, který udělal kličku Šedivému a zakončil do prázdné brány. Za dalších pár minut se stala identická situace, jen s tím rozdílem, že kousek před brankovou čárou zastavil míč dobrým obranným zákrokem Štumfol. Domácí tak šli do vedení až v 66. minutě, když se po faulu na Fundu kopala penalta. Tu si vzal na starosti Hájek a svým druhým gólem v zápasem se v tabulce střelců dostal už na 15 branek. Meteor se poté snažil utkání vyrovnat, ale snaha hráčů v šedivých dresech vyšla naprázdno. Hluboká už si další gól dát nenechala a dokráčela si tak pro další tři body. Příští kolo Meteor přivítá poslední Ševětín a Hluboká poměří síly s českobudějovickou Slavií.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
F. Moudrý [-] - T. Antoš [-] - Z. Stráský [-] , M. Blažek [-] , J. Krejčí [-] , D. Kolafa [-] , J. Funda [-] , D. Rottenborn [-] (76. P. Matásek [-] ) , T. Křiváček [-] , K. Kadlec [-] - P. Hájek [-] (80. S. Legdan [-] )

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] (72. J. Pípal [-] ) , D. Velek [-] (68. L. Neruda [-] ) , T. Syrovátka [-] (56. P. Janošík [-] ) , F. Široký [-] , D. Fiala [-] , P. Lachout [-] , V. Sedláček [-] , M. Pecka [-] (76. F. Štrincl [-] ) , J. Pípal [-] , P. Štumfol [-]

ŽK: 30. P. Hájek , 39. M. Blažek , 74. T. Antoš , 86. Z. Stráský - 33. P. Lachout , 82. J. Pípal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - ŠÍMA Václav, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Martin Lafata
Tip experta: remíza

Hluboká je již jistý postupující, ale Meteor stále hraje o druhé místo, takže si myslím, že bod si odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích