4:1
(2:0)
75. J. Pinc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov se dál veze na vítězné vlně


Branky


8. V. Hruška , 10. D. Král , 63. J. Hruška , 85. J. Pták - 75. J. Pinc
13

 Chýnovští potvrdili roli favorita a českobudějovickou Slávii porazili rozdílem tří branek. V dalším kole zamíří Chýnov do budějovické Lokomotivy a Slavii čeká na domácí půdě favorit soutěže z Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v prvním poločase vytvořili dvoubrankový náskok

Začátek zápasu měli domácí plně pod kontrolou a již v 10. minutě svítil stav na ukazateli 2 : 0. V 8. minutě prošel svým typickým způsobem do trestného území hostů Václ. Hruška a přesnou střelou k tyči dostal domácí celek do vedení, (1 : 0). Hned o dvě minuty nezachytili hostující stopeři výkop domácí opory v brance Průši a rychlý Král chytře přeloboval vyběhnuvšího brankáře Mendlíka a zvýšil již na 2 : 0. V 19.min. po rohovém kopu Krále dorážel míč do českobudějovické branky zcela volný Zadražil, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Hosté dali o sobě vědět ve 31. minutě, ale jejich dobrou kombinační akci zablokoval na poslední chvíli domácí Rytíř. Ve 37. minutě unikl domácí rychlík Mareš, šel zcela sám na budějovického brankáře, ale jeho vyloženou šanci skvěle zlikvidoval gólman Mendlík. Ve 39. minutě a ve 43. minutě se na druhé straně také 2x blýsknul domácí Průša, který vychytal ve vyložených šancích nejdříve Marušku a pak i Korbela, takže poločas skončil dvoubrankovým vedením domácích.

 

Slavia snížila skóre alespoň jednou brankou

Do druhé půle vstoupili domácí opět velice dobře a již ve 47. minutě běžel Král opět zcela sám na  nejlepšího hráče hostů brankáře Mendlíka, ale ten jej opět výborným zákrokem vychytal. Hosté opět tahali za kratší konec, neboť domácí si vytvořili velký tlak a ten korunovali v 63. minutě po akci Krále brankou J. Hrušky, (3 : 0), který byl na hřišti pouhé tři minuty. Hned o minutu později výborně vystřelil z úhlu domácí Havlík a jeho střelu zastavila pravá tyč hostující branky za již překonaným Mendlíkem. Po té se Slávie přece jen vymanila z domácího tlaku a v 75. minutě snížil po chybě domácí obrany budějovický Pinc,  (3 : 1). V poslední čtvrthodině se již zápas víceméně dohrával, hosté na obrat neměli a naopak v 85. minutě zvýšili domácí své vedení na 4 : 1, když svůj první gól v krajské soutěži vstřelil po načasované přihrávce J. Hrušky před odkrytou branku, střídající Pták

 

Pavel Kulveit

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Prvních dvacet minut bylo zcela jasně v naší režii, kdy jsme hráli útočný nátlakový fotbal a vstřelili jsme i dva pěkné góly. Po té si však soupeř také vypracoval dvě velmi dobré šance, při kterých nás podržel výbornými zákroky brankář Průša. Ve druhé půli jsme zvýšili na 3 : 0, ale hosté pak po naší velké chybě v obraně korigovali. Po té jsme zvýšili na 4 : 1 a několik dalších velkých šancí jsme ještě neproměnili, což je celé jaro naším velkým problémem. V týdnu se chceme dobře připravit na zápas s dalším českobudějovickým týmem, kdy se v sobotu střetneme v ČB s Lokomotivou.

SK Slavia České Budějovice
Karel Šíma (vedoucí týmu): Opět jsme museli mužstvo doplnit několika i mladšími dorostenci, neboť se v současné době potýkáme s nedostatkem hráčů. Do Chýnova jsme jeli s tím, že zde můžeme jen překvapit. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a k výhře jim gratuluji, Od vyšší prohry nás zachránil výborný výkon brankáře Mendlíka, který byl jasně naším nejlepším hráčem. MATĚJ BOHŮNEK (kapitán mužstva): Opět jsme měli problémy se sestavou, ale na to v jakém složení jsme přijeli a museli střídat v 5. minutě, jsme podali nebojácný výkon. Domácí po zásluze vyhráli, o tom není pochyb, my jsme si ale své šance také vytvořili, ale bohužel neproměnili. Máme teď sérii těžkých soupeřů - Lišov, Chýnov a příští víkend Hluboká. Musíme to nějak přežít a zabojovat o body.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , F. Zadražil [-] - V. Hruška [-] (70. M. Štrouf [-] ) , V. Hruška [-] (46. O. Hladík [-] ) , O. Mládek [-] , D. Havlík [-] , S. Mareš [-] (60. J. Hruška [-] ) - J. Hladík [-] (60. J. Petrů [-] ) , D. Král [-] -

SK Slavia České Budějovice
R. Mendlík [-] - M. Hosnedl [-] (7. P. Hajný [-] ) , D. Maruška [-] (74. O. Musil [-] ) , J. Korbel [-] , J. Pinc [-] , P. Snížek [-] , P. Rajzl [-] , T. Vršitý [-] , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-] , P. Bláha [-]

ŽK: 79. J. Korbel , 81. P. Snížek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - JEŘÁBEK Petr, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Martin Lafata
Tip experta: výhra domácích

Za mě jednoznačně vítězství domácích, Slavia odjede z Chýnova s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích