0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné vítězství Chýnova


Branky


17

Hostující mužstvo sehrálo na hřišti tradičního soupeře v Bernarticích další těžké mistrovské utkání v krajské I. A třídě a po obětavém a poctivém výkonu všech hráčů, kteří byli k dispozici, vybojovalo nakonec velmi cenné tři body!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se ujali hosté vedení

Chýnovští nastoupili v hodně oslabené sestavě, neboť se museli v tomto zápase z různých důvodů, (zranění, nemoc, pracovní povinnosti apod.), obejít bez několika svých opor a hráčů základní sestavy, (Král, Václ. Hruška, Mládek), dále nehráli ani bratři Hladíkové a nebo hostům chyběli i dlouhodobě zranění oba dva krajní beci Zítek a Ursacher. Na hrací ploše to bylo samozřejmě hlavně ve druhém poločase znát, ale ti co je nahradili, zaslouží absolutorium, neboť bojovali až do poslední minuty utkání a odměnou jim bylo cenné vítězství na horké bernartické půdě. Navíc Chýnovu chyběl i trenér P. Holota, toho času v zahraničí a tak mužstvo vedl v Bernarticích jeho asistent P. Pilík. V prvním poločase si vytvořili dobře hrající hosté i více gólových příležitostí a nastřelili mladíkem Štroufem v 10. minutě břevno domácí branky. Jedinou branku utkání vstřelil ve 22. minutě hry po skrumáži před domácí brankou hostující F. Zadražil, (0 : 1) a tato trefa nakonec znamenala pro hosty i cenný tříbodový zisk. 

Bernarticím se vyrovnat nepodařilo

Druhý poločas se pak nesl ve znamení snahy domácích alespoň o vyrovnání, ale pozorná obrana hostů na čele opět s výborným brankářem J. Průšou odolala i závěrečnému jejich náporu a tak se po zápase mohli chýnovští fotbalisté radovat z cenné a zasloužené výhry. V následujícím kole sehraje mužstvo Bernartic těžký zápas na Hluboké a Chýnov bude doma hostit Dačice.

 

Pavel Kulveit

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant (vedoucí mužstva): V prvním půli byl Chýnov jasně lepší, zaslouženě se dostal do vedení a ještě neproměnil několik velmi dobrých příležitostí. Ve druhých čtyřicetipěti minutách jsme hru vyrovnali, byli jsme i více na míči, měli jsme ke konci utkání tlak a vytvořili jsme si i několik slibných šancí, ale gól jsme výbornému brankáři hostů Průšovi nedali. Bylo to kvalitní utkání, bohužel nám chyběli také někteří hráči. Výhra dobře hrajících hostů ale byla zasloužená a ke třem bodům jim gratuluji.

FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): V prvním poločase jsme i přes řadu absencí v sestavě podali velmi dobrý výkon, vypracovali jsme si tři nebo čtyři gólové šance a kdybychom je proměnili, mohlo být rozhodnuto, ale bohužel jsme skórovali jen jednou. Jak v defenzívě tak i v ofenzívě se nám dařilo a sehráli jsme velmi dobrý první poločas. Ve druhé půli domácí hru vyrovnali, v poslední čtvrthodině si vytvořili územní tlak, kterému jsme ale odolali a nakonec se nám podařilo vybojovat v Bernarticích cennou výhru. A chtěl bych také vyzdvihnout i velmi dobrý výkon trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Kovář [-] (87. J. Pecháček [-] ) , V. Ťupa [-] , D. Kukrál [-] , T. Pražma [-] - D. Novák [-] , T. Pěchota [-] , J. Jenšík [-] (79. J. Psohlavec [-] ) , D. Smrčina [-] (59. P. Brož [-] ) - J. Růžek [-] , A. Rakovan [-] -

FC Chýnov
J. Průša [-] - K. Zadražil [-] (46. D. Štiller [-] ) , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] - M. Štrouf [-] , J. Hruška [-] (75. M. Lhoták [-] ) , J. Petrů [-] (46. J. Pták [-] ) , F. Zadražil [-] , D. Havlík [-] (87. L. Kaňka [-] ) - S. Mareš [-] -

ŽK: 13. T. Pražma , 82. P. Brož - 66. J. Hruška , 89. D. Štiller .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - BARTŮNĚK Pavel, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Filip Široký
Tip experta: výhra hostů

I když budou mít Bernartice podporu fanoušků, Chýnov dokáže vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů