0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obě mužstva brala po bezbrankové remíze po bodu


Branky


8

Fotbalisté táborského Meteoru se v prvním jarním kole střetli s neoblíbeným soupeřem, Bernarticemi. Tento duel je známý tím, že v něm padá méně než dvě branky na utkání a sobotní zápas tuto statistiku jen potvrdil. Další nelichotivá statistika je ta, že Meteor už ve třetím zápase po sobě nedokázal vstřelit Bernarticím branku. Totéž se nepodařilo za prosluněného počasí ani domácím a utkání tedy skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, ale bez gólu

V zápase byly k vidění šance ke skórování. Hned v úvodu měly Bernartice sérii autových vhazování, které z rukou Ťupy dosahovaly vzdálenosti ke třiceti metrům. Hosté se ale na tuto variantu standardních situací připravili a dobře bránili soupeřovo hráče. První vážnější situace tak nastala okolo 20. minuty, když hlavičkoval Rakovan. S jeho pokusem si ale poradil jistý Šedivý. Poté se do obrovské šance dostal na druhé straně hřiště Sedláček, jehož vychytal Fučík. V závěru poločasu se do balónu opřel z hranice vápna opět domácí útočník Rakovan, ale Šedivý si na jeho nádherné střele smlsnul neméně vydařeným zákrokem.

Ani druhý poločas nepřinesl žádnou branku

Druhý poločas se hrál přece jen více na útočné polovině Meteoru. V 60. minutě přišla také šance, ve které se zjevil znovu Sedláček, ale svůj pokus nenamířil na branku. Ve zbývající půlhodině bylo na hřišti vidět spoustu emocí a občas i ostré zákroky. Větší šance už se ale nenabídla ani jednomu mužstvu. Zápas tedy skončil zřejmě spravedlivou dělbou bodů. Příští kolo se Meteor představí na domácím trávníku proti Dačicím, které na podzim porazil 4:3. Bernartice se budou rvát o body v Českých Budějovicích, kde se utkají se Slavií.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - T. Pražma [-] , J. Novák [-] , V. Ťupa [-] , T. Češka [-] (63. J. Kovář [-] ) - J. Jenšík [-] (46. J. Růžek [-] ) , T. Pěchota [-] , D. Kukrál [-] (86. D. Smrčina [-] ) , V. Charypar [-] - D. Novák [-] (87. A. Staněk [-] ) , A. Rakovan [-] -

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - J. Pípal [-] , V. Kollárik [-] , V. Sedláček [-] , P. Štumfol [-] , L. Neruda [-] , D. Fiala [-] , F. Široký [-] (55. J. Pípal [-] ) , F. Štrincl [-] (83. P. Hořejší [-] ) , M. Pecka [-] , T. Syrovátka [-] (62. P. Lachout [-] )

ŽK: 20. D. Novák , 47. T. Pěchota , 63. T. Pražma - 43. V. Kollárik , 63. J. Pípal , 74. D. Fiala , 80. P. Štumfol , 90. J. Pípal .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mráz Roman - BRYCH Jiří, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Slavomír Mareš
Tip experta: remíza

Meteor to bude mít v Bernarticích těžké, ale přeji si, aby Bernartice zvítězily. Zápas skončí remízou. Meteor nemá žádnou pokoru vůči ostatním a jejich trenér veřejně prohlašuje, že jsou jediný, kdo v téhle soutěži hrají fotbal. Ale Bernartice jim ukáží o čem je fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích