0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Nivnice zamířil celek z Derfle a před slušnou návštěvou si nakonec odvezl všechny tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



První poločas nabídl solidní podívanou

V Nivnice se před návštěvou 300 diváků hrál od první minuty nadstandarní zápas 1.B třídy. Už ve třetí minutě byl sám před golmanem hostí domácí Lukeš, ale vytěžil pouze rohový kop. Za hosty se jako první osmělil Vašek, který v minulosti oblékl dres Nivnice, ale pálil nad branku. V následující dvacetiminutové pasáži se hrálo nahoru-dolů a obrany měly hodně práce. Na straně domácích byl v šanci rychlý Májek, ale jeho pokus na poslední chvíli odvrátili obránci soupeře. Z celku Slovácka měl po půlhodině hry největší šanci David, ale jeho pokus z ideální pozice míříl příliš vysoko. 

Druhý poločas směřoval k penaltám. Rozhodnutí však přinesl Lukáš Paška

Druhá polovina už byla více svázana taktikou, ale šance se rodily i nadále. Už ve 47.minutě měl první na kopačkách domácí Lukeš po přihrávce Smítala, ale golman Semanko byl na místě. Hosté hrozili ze standardních situací ovšem  hráči Nivnice fotbalisty hostí k šanci nepustili. Přesto se před domácí brankou zablýskalo. Hostující David přehodil brankáře a trefil tyč. Z hráčů domácích se v největší šanci ocitl Velecký, který vybojoval balon na hostující obraně a postupoval sám na golmana. Společně s ním však přestřelil i branku. V 82.minutě trefil prudkou pumelicí břevno domácí Májek. Utkání spělo k penaltám, ale v 84.minutě bylo vše jinak. Domácí ztratili po rychlém autu míč a samostatnou akci zakončil hostující Lukáš Paška přesnou střelou k tyči 0:1. Závěrečný nápor domácí Nivnice vyrovnání nepřinesl a utkání skončilo výhrou hostí. Na té má největší podíl brankář Semanko, který byl spolu s Vaškem nejlepším hráčem Slovácka. Na domácí straně se dařilo kapitánovi P.Ligasovi na postu stopera.



Ohlasy k zápasu


TJ Nivnice
Miroslav Ondrůšek - trenér Nivnice: Utkání rozhodla jediná chyba, které jsme se dopustili. Bohužel se stala v samém závěru a ve vyrovnání nám bránily nepřesnosti a nervozita. Přesto musím hráče za předvedený výkon pochválit, protože odvedli velké penzum práce. Šancí jsme si ke skórování připravili dost, ale v koncovce jsme se neprosadili. Ztracené body budeme chtít přivést už příští víkend.

1. FC Slovácko C
Václav Chvojka - trenér Slovácka: V Nivnici se hrálo velmi kvalitní utkání. V závěru se k nám přiklonilo štěstí a z remízového zápasu jsme vytěžili tři body. Za ty vděčíme především brankáři Semankovi, jenž domácí střelce vychytal.



Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - P. Pražan [-] , Z. Kostelník [-] (24. J. Smítal [-] ) , J. Michalec [-] , P. Ligas [-] - L. Ligas [-] , V. Velecký [-] , J. Máčalík [-] , F. Májek [-] (86. V. Borýsek [-] ) - P. Lukeš [-] , M. Holboj [-] -

1. FC Slovácko C
J. Semanko [-] - A. Žůrek [-] (52. L. Paška [-] ) , F. Abrhám [-] , M. Mareček [-] , M. Remeš [-] , A. Balaštík [-] , T. David [-] , V. Šišák [-] , D. Heger [-] (87. O. Paška [-] ) , O. Vašek [-] , M. Bučák [-]

ŽK: 30. M. Holboj , 53. J. Smítal , 63. V. Velecký , 69. P. Ligas - 60. V. Šišák , 65. T. David , 80. M. Bučák .
Hráči zápasu: P. Ligas - O. Vašek .
Místo: Nivnice. Počet diváků: 300. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - MUDRÁK Petr (N), POCHYLÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 20 71:29 44
2 TJ Buchlovice 20 39:25 38
3 TJ Topolná 20 31:21 37
4 TJ Zdounky 20 52:32 36
5 FK Uherský Ostroh 20 48:45 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 19
2 Martin Bartek 19
3 Martin Zálešák 19
4 Jakub Kowalík 17
5 David Červenka 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 80 57,6% 0
2 David Večeřa 64 53,8% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Ladislav Beran 47 51,6% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku