M. Huška 80. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouť v Koryčanech přivála tři body domácím


Branky


80. M. Huška (p.)
0

Zborovice jsou silné především doma, kde mají výbornou bilanci. Venku ve dvou utkáních ovšem inkasovaly sedm branek a tak se očekávalo, s čím domácí vyrukují. Koryčany i Zborovice byly opatrné a tak byl k vidění vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná a pozorná hra obran

O pouťovém víkendu v Koryčanech diváci moc fotbalové krásy neviděli. Oba týmy vstoupili do utkání s očekáváním, s čím soupeř vyrukuje a tak byla k viděni taktika na obou dvou stranách. Pozorná hra obránců obou týmů nedávala útočníkům možnost výrazně ohrozit protivníkovu branku. Za zmínku stojí akce Zborovic ve 25.minutyě prvého poločasu, kdy se po rychlém brejku a zakončení přesnou hlavičkou musel domácí brankář Vrba pořádně natáhnout, aby míč dostal pod kontrolu. Podobná situace se odehrála za deset minut na opačné straně, brankář Chytrý byl však připraven a míč vyrazil mimo bránu.

Proměněná penalta byla rozhodujícím okamžikem

Druhý poločas byl obrazem toho prvního. Hra byla vyrovnaná a hrálo se především ve středu hřiště, kdy taktický výkon převažoval nad fotbalovým umem. Opět se čekalo na chybu soupeře. Ta přišla v 79.minutě. Po faulu na Borise Kroutilíka v pokutovém území proměnil penaltu Michal Huška. Po vstřelené brance hráči Zborovic výrazně přidali ve snaze o vyrovnání. V 82.minutě se do tutové šence dostal Veselý, míč však tesně minul bránu. V 87.minutě málem skóroval Štěpánek z přímého kopu nicméně Vrba byl pozorný. Čas byl však neúprostný. Při závěrečném tlaku hráčů Zborovic se domácí obrana hodně zapotila, nicméně dokázala dovést zápas až do vítězného konce.



Sestavy


FC Koryčany
M. Vrba [-] - M. Huška [-] , F. Hanák [-] (69. B. Kroutilík [-] ) , O. Samsonek [-] , J. Tesař [-] , K. Věžník [-] , R. Gejdoš [-] (46. S. Koval [-] ) , P. Prachař [-] (46. P. Prokeš [-] ) , R. Šnajdr [-] , J. Andrýsek [-] , P. Posolda [-]

TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - J. Štěpánek [-] , V. Švejcar [-] , A. Krčmař [-] , M. Vybíral [-] - M. Šprňa [-] (85. T. Janča [-] ) , I. Gröpl [-] , M. Šumbera [-] , A. Medek [-] (83. M. Prachař [-] ) - M. Šprňa [-] , R. Veselý [-]

ŽK: 85. J. Tesař , 87. K. Věžník - 80. A. Krčmař , 82. I. Gröpl .
Hráči zápasu: M. Huška - R. Veselý .
Místo: Koryčany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - ZÁVOJSKÝ Oldřich, MAŠÍK Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.