3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrožská Nová Ves doma zdolala Zborovice a posunula se na šesté místo


Branky


0

Zborovice přijely do Ostrožské Nové Vsi s chutí získat další body, když předchozí výhru ve Zlechově trefil v 90.minutě Ivan Grőpl. Domácí celek je na svém hřišti ovšem nepříjemným soupeřem a to potvrdil i v utkání se Zborovicemi, které dovedl do vítězného konce a získal tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle a ofsajdový moment

V Ostrožské Nové Vsi se hrálo utkání dobré úrovně. první poločas by se dal nazvat vyrovnaným s tím, že hosté měli dvě šance a zejména druhá, kdy domácí vykopávali míč z čáry, byla gólová. Zborovice dosáhly rovněž branky, ale praporek pomezního rozhodčího jim překazil gólovou radost. Domácí zahrozili střelou, kterou vyboxoval hostující brankář Chytrý. Děj první půle se odehrával především mezi šestnáctkami a žádnému z týmů se nepodařilo vstřelit úvodní branku a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Ve druhém poločase byly k viděni čtyři branky

Branky tak začaly padat až ve druhém poločase a byl to domácí celek z Ostrožské Nové Vsi, který vstřelil úvodní branku utkání. To probíhala právě 56.minuta, ve které se trefil Vlastimil Slezák hlavičkou do šibenice hostující svatyně. Nutno podotknout, že této brance předcházela šance hostí, kterou zahodil Robert Veselý. 60.minuta znamenala navýšení náskoku domácích, když se prosadil střídající hráč Pavel Lorenc - 2:0. Hosté se nevzdávali a svou možnost k zisku alespoň jednoho bodu podpořili brankou z 82.minuty. Střelcem branky se stal Adam Krčmář a snížil na 2:1. Domácí si ovšem své vítězství už nechtěli nechat vzít a brankou z 88.minuty, ve které se podruhé trefil Pavel Lorenc, potvrdili zisk tří důležitých bodů, které je nasměrovaly do horní poloviny tabulky a to právě před celek Zborovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Pilana Zborovice
Radovan Kunc - trenér Zborovic: V průměrném zápase jsem měli bodovat, ale co spálíme za šance je trestuhodné. Opět hoříme v koncovce, a když ještě soupeř do čeho kopne, tak mu tam spadne, nemůžeme bodovat. Kaňkou utkání je neuznaný gól, ale hlavně zranění Martina Šprni, který letos asi dohrál.



Sestavy


FK Ostrožská Nová Ves
V. Pěnčík [-] - D. Petratur [-] (86. T. Lorenc [-] ) , M. Herák [-] (55. P. Lorenc [-] ) , M. Pokorný [-] , V. Slezák [-] , M. Píštěk [-] , R. Šálek [-] , R. Zálešák [-] , D. Jurásek [-] , M. Kreisl [-] (78. J. Ťok [-] ) , L. Franta [-]

TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - J. Štěpánek [-] , M. Vybíral [-] , V. Švejcar [-] , A. Krčmař [-] - D. Prachař [-] , I. Gröpl [-] , M. Šumbera [-] , M. Šprňa [-] (62. A. Medek [-] ) - R. Veselý [-] (80. T. Sidek [-] ) , M. Šprňa [-] (28. P. Laube [-] )

Hráči zápasu: V. Slezák , P. Lorenc - A. Krčmař .
Místo: O.N.Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - ZÁLEŠÁK Radek (N), DOSTÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.