2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prakšice získaly v duelu se Zlechovem tři důležité body


Branky


50. J. Mikel , 70. M. Vlček - 57. R. Mikula
0

Do Prakšic zavítal tým Zlechova, kterému se v posledních kolech nedaří ani bodově ani střelecky. A protože domácí Prakšice na tom byly bodově ještě hůře, tak bylo k viděni zejména v prvním poločase opatrné utkání, kdy si obě mužstva uvědomovala důležitost okamžiku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mnoho vzruchu nepřinesl

Obě mužstva si byla vědoma důležitosti utkání vzhledem k posledním výsledkům a hra tomu odpovídala. Utkání bylo plné osobních soubojů s velkým nasazením na obou stranách, ale s minimem vypracovaných šancí. V prvním poločase měl Zlechov více ze hry, ale všechny útoky skončily na obranné formaci domácích, popřípadě si ze zbytkem poradil brankář domácích Minařík. Stejně dopadly i útoky Prakšic a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového skóre.

Tři branky během třinácti minut

Do druhého poločasu domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň a výsledkem byl velký tlak, kdy se Zlechov deset minut téměř nedostal ze své poloviny. To vyústilo ve vedoucí gól Jaromíra Mikla v 50.minutě, který padl po velké hrubce obrany hostů. Poté se hra vyrovnala a Zlechov po chybě domácích záhy vyrovnal v 57.minutě na 1:1. Autorem branky se stal Radovan Mikula. Rozhodnutí přinesl perfektně zvládnutý brejk Prakšic po odvrácené standardce Zlechova, na jehož konci Michal Vlček z deseti metrů prostřelil Drobisze - 2:1. Hosté vrhli všechny síly do útoku a pomocí dlouhých nakopávaných míčů a to zejména od gólmana Drobisze si vytvořili optický tlak, zatímco domácí byli velmi nebezpeční z mnoha brejkových situací. Když v poslední minutě vytáhl Vlastimil Minařík fantastický zákrok po hlavičce Zajíce a zneškodnil i následující šanci, mohli se domácí radovat ze zasloužených tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Prakšice
Pavel Němeček - hráč domácích: Byli jsme si vědomi důležitosti tohoto utkání, před kterým jsme na tom nebyli dobře bodově. Zlechovu se ovšem taky nedařilo v posledních utkáních a tak jsme čekal těžké utkání, které jsme nakonec zvládli a jsme rádi za tři důležité body.




Sestavy


TJ Sokol Prakšice
V. Minařík [-] - O. Šimuni [-] , M. Vlček [-] , D. Hostinek [-] , P. Němeček [-] (75. M. Gajdůšek [-] ) , V. Jurák [-] , T. Ondra [-] (90. D. Michálek [-] ) , J. Mikel [-] (87. T. Sychra [-] ) , J. Dynka [-] , O. Rubeš [-] (76. D. Bičan [-] ) , M. Ulčík [-]

SK Zlechov
P. Drobisz [-] - J. Kotek [-] (74. M. Březina [-] ) , H. Vaněk [-] , R. Mikula [-] , O. Machala [-] , T. Vaněk [-] , J. Kedra [-] , J. Kowalík [-] , M. Kalmus [-] , P. Zajíc [-] , M. Tománek [-]

ŽK: 60. P. Němeček , 72. T. Ondra - 72. R. Mikula .
Hráči zápasu: P. Zajíc .
Místo: Prakšice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - BABUŠÍK Josef (N), MAZŮREK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.