0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase dvou rivalů brali všechny body hosté ze Slovácka


Branky


0

Na Bělince bylo před slušnou diváckou kulisou k vidění utkání dvou rivalů. Kunovice přivítaly Derflany a chtěly napravit zaváhání z Buchlovic. Slovácko zase toužilo navázat na poslední domácí vítězství, ve kterém vypráskalo Koryčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V Kunovicích bylo možné opět vidět "přesolšavní" derby, ve kterém se Na Bělince utkaly celky Kunovic a Slovácka. Kunovice to na domácím hřišti umí a čekalo se, že i toto utkání nebude výjimkou. Ovšem změny v sestavě domácích byly natolik zásadní, že se staly jednou z příčin neúspěchu Kunovic. Derby v Kunovicích začalo náporem hostujícího Slovácka, kteří byli lepší a přišpendlili domácí Kunovice na jejich vlastní polovinu. Hosté si v průběhu prvního poločasu vypracovali některé situace a zejména tři situace by se daly nazvat gólovými. Nicméně ani jedna neskončila za zády domácího brankáře Jakuba Nohy. Toho se nepodařilo překonat ani ze standardních situací a to především z rohových kopů, kterých si celek z Derfle v prvním poločase vypracoval devět. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Dan Fojtášek rozhodl o bodech

Druhý poločas se nesl v duchu poločasu prvního. Hosté byli aktivnější, pohyblivější a zároveň hráli trpělivě. Rozhodnutí přinesla 70.minuta, ve které se prosadil Dan Fojtášek, kterému přistál na hlavě centr z rohového kopu, který zahrál Vlastimil Šišák. Hosté se ujali vedení 0:1. Toto skóre vydrželo až do konce střetnutí, ve kterém si Derflané suverénně pohlídali svůj jednobrankový náskok a domácí nepustili do vážnější situace, která by se mohla stát gólovou.



Ohlasy k zápasu



1. FC Slovácko C
Václav Chvojka - trenér Slovácka: Po celé utkání jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si brankové příležitosti, které jsme nevyužili. Zahrávali jsme velké množství standardních situací a naštěstí se jedna z nich ujala. Jsem rád, protože jsem kluky nabádal k trpělivosti s tím, že jsem věřil, že nám jedna branka přinese vítězství.



Sestavy


Fotbal Kunovice
J. Noha [-] - O. Brim [-] , D. Flek [-] , L. Krček [-] , M. Lahodný [-] (74. M. Brim [-] ) , D. Klvaňa [-] , D. Škrášek [-] , J. Baný [-] , L. Černý [-] , D. Řihák [-] (60. O. Vlk [-] ) , P. Žák [-]

1. FC Slovácko C
J. Semanko [-] - M. Bučák [-] (85. A. Žůrek [-] ) , M. Remeš [-] , A. Balaštík [-] , T. David [-] , V. Šišák [-] , V. Králík [-] , O. Vašek [-] , M. Petrucha [-] , D. Fojtášek [-] , D. Uhlíř [-]

ŽK: 9. P. Žák , 75. J. Baný - 35. M. Petrucha , 89. D. Uhlíř .
Místo: Kunovice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: OLŠA Viktor - POLAŠTÍK Josef, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.