D. Prachař 16.
I. Gröpl 35. (p.)
I. Gröpl 49. (p.)
I. Gröpl 74.
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborovice nepřipustily zápletku. Nadělily čtyři branky Prakšicím


Branky


16. D. Prachař , 35. I. Gröpl (p.) , 49. I. Gröpl (p.) , 74. I. Gröpl
0

Zborovice přivítaly na svém hřišti, po dvou venkovních utkáních, Prakšice a chtěly získat tři potřebné body. Z poledních tří utkání totiž získaly tři body. Prakšice pro změnu potřebují každý bod. Jejich pozice není lichotivá a tak by se chtěly odpoutat ode dna tabulky. Jenže ve Zborovicích je to velmi těžké. Zborovice doma válí. Střelecky se blýskl Ivan Grőpl, který Prakšicím zabalil na cestu hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvoubrankový náskok

Zápas začal v poklidném tempu, které narušili až domácí v 15.minutě, kdy se po centru Veselého zblízka prosadil David Prachař. Domácí měli další tutovky, ale samostatný nájezd Veselého vychytal hostující brankář, Gröpl v dobré pozici mířil nad a stejně dopadla hlavička Vybírala z bezprostřední blízkosti. I hosté měli solidní šance, ale gólman Chytrý se činil. Ve 35.minutě fauloval v pokutovém území hostující brankář Vybírala a nařízenou penaltu proměnil Ivan Gröpl. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0. 

Zborovice si vítězství pohlídaly. Hattrick dokonal Ivan Grőpl

V úvodu druhé půle se v pokutovém území hostů hezky uvolnil Veselý, hostující obrana jej zastavila pouze za cenu faulu a i druhou penaltu Ivan Gröpl bezpečně proměnil. To probíhala právě 49.minuta a domácí celek už vedl 3:0. Poté se hrálo především ve středu hřiště a oběma týmům chyběla větší přesnost v kombinaci. Až v 74.minutě si na vzal na půlkruhu míč do moci Ivan Gröpl a po samostatném úniku a kličce brankáři dokonal svůj hattrick. Hosté mohli snížit, ale střelu z přímého kopu zastavilo břevno a další šanci zneškodnil vynikající brankář Chytrý. Když pak za domácí své dvě šance neproměnil střídající Kojetský, konečný výsledek zůstal 4:0. Domácí Zborovice tak potvrdily, že se na jejich hřišti velmi těžko boduje, o čemž se tentokrát přesvědčil celek z Prakšic.



Ohlasy k zápasu


TJ Pilana Zborovice
Marek Šprňa - trenér: V zápase, ve kterém jsme měli spoustu šancí, jsme získali povinné tři body. Ačkoli jsme jasně vyhráli, chyběl nám větší pohyb bez míče a výkon nebyl ideální. Hosté měli taky své šance, ale vyhořeli na našem nejlepším hráči, kterým byl brankář Chytrý. Dnes nemám moc co chválit, ale výsledek je zasloužený a Chytrého s kanonýrem Gröplem musím vyzdvihnout.




Sestavy


TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - A. Krčmař [-] , P. Laube [-] (74. T. Kojetský [-] ) , V. Švejcar [-] , J. Štěpánek [-] - I. Gröpl [-] , F. Hanák [-] (76. M. Šprňa [-] ) , D. Prachař [-] (67. A. Medek [-] ) , M. Šumbera [-] - M. Vybíral [-] , R. Veselý [-]

TJ Sokol Prakšice
V. Minařík [-] - J. Babušík [-] , D. Michálek [-] , V. Jurák [-] , T. Sychra [-] , J. Mikel [-] (81. J. Kadlček [-] ) , T. Ondra [-] , M. Vlček [-] , J. Dynka [-] , D. Hostinek [-] , M. Ulčík [-]

ŽK: 25. V. Švejcar , 60. M. Šumbera , 70. P. Laube - 54. V. Jurák , 61. T. Ondra , 70. M. Ulčík .
Hráči zápasu: R. Chytrý , I. Gröpl .
Místo: Zborovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOLEŽAL Radim - MEDEK Stanislav (N), ŠAŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.