1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborovice si po penaltách připsaly bod navíc


Branky


0

Celek Buchlovic to doma umí a tak byli všichni zvědaví, zda tuto svou roli potvrdí v souboji s nepříjemnými Zborovicemi. Utkání nakonec dospělo remízou k penaltovému rozstřelu, ve které byli hosté úspěšnější a odvážejí si dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Šprňa trefil poločasový náskok

Utkání začalo za velké větru a byli to hosté ze Zborovic, kteří byli v průběhu prvního poločasu týmem, který diktoval tempo hry. A byli to právě hosté, kteří svou převahu využili a vstřelili vedoucí branku utkání. Po hezké akci se prosadil ve 27.minutě Marek Šprňa, jehož střela na zadní tyč skončila za zády domácího brankáře - 0:1. Hosté i byli i po vstřelené brance lepším týmem, vypracovali si další šance, ale ani jedna nenesla přívlastek branková. Střelu Grőpla vyrazil brankář domácích Kučík a další. Domácí Buchlovice měli v prvním poločase snad jedinou nebezpečnou akci, ale to bylo ze strany domácích vše. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, jelikož vedli 0:1.

Buchlovicím se podařilo srovnat a dotáhnout tak utkání do pokutových kopů

Naopak začátek druhého poločasu byl ve znamení tlaku domácích, kteří byli lepší, pokoušeli o zakončení, ale jejich střely nenalezly správný cíl. A když už balón letěl mezi tři tyče, tak se brankář Chytrý postaral o to, aby nepřinesl změnu skóre. Postupem času se hra vyrovnala, přišly šance i na straně Zborovic, ale jejich šance nepřinesly navýšení skóre na rozdíl dvou branek. Šance Grőpla, Štěpánka a Medka tak nepřinesly potřebný klid na kopačky hostů. A tak hosté mohli litovat neproměněných šancí, protože domácí srovnali skóre čtvrhodinku před koncem utkání. V probíhající 76.minutě se opřel domácí David Křiva do míče a z hranice šestnáctky srovnal skóre na 1:1. Za tohoto stavu tak utkání dospělo do pokutových kopů. 

Zborovice byly v penaltách lepší

Následující penaltová loterie přinesla rozuzlení, ve kterém měly pevnější nervy Tborovice a tak si po zásluze odvážejí bod navíc



Ohlasy k zápasu



TJ Pilana Zborovice
Marek Šprňa - trenér: V prvním poločase jsme byli lepším týmem a mohli jsme vést více než 1:0. Domácí nás na začátku druhého poločasu přehrávali, ale i přesto jsme mohli utkání rozhodnout ze šancí, které jsme měli. Bohužel jsme je neproměnili a tak se rozhodovalo v penaltách, ze kterých si odvážíme zaslouženě bod navíc.



Sestavy


TJ Buchlovice
M. Kučík [-] - D. Křiva [-] , Z. Tomešek [-] , J. Procházka [-] (83. P. Kunc [-] ) , A. Jurča [-] , J. Mikula [-] , J. Huráb [-] , M. Kořínek [-] , R. Lukeštík [-] , M. Němec [-] (46. D. Raštica [-] ) , M. Schuster [-]

TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - A. Krčmař [-] , J. Štěpánek [-] , F. Hanák [-] , M. Vybíral [-] - D. Prachař [-] , M. Šumbera [-] , I. Gröpl [-] , M. Šprňa [-] (68. A. Medek [-] ) - R. Veselý [-] (74. T. Kojetský [-] ) , M. Štěpánek [-]

ŽK: 89. R. Lukeštík - 79. M. Štěpánek .
Hráči zápasu: M. Vybíral .
Místo: Buchlovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - TOMEŠEK Zdeněk (N), DOSTÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 21 74:33 44
2 TJ Buchlovice 21 41:26 41
3 TJ Topolná 21 34:21 40
4 FK Uherský Ostroh 21 51:46 39
5 TJ Zdounky 21 53:34 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Zálešák 20
2 David Moravec 19
3 Martin Bartek 19
4 Jakub Kowalík 18
5 David Červenka 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 83 56,8% 0
2 David Večeřa 64 53,8% 0
3 Ladislav Beran 51 52,0% 0
4 Petr Štangl 49 55,1% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku