1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji lídrů tabulky rozhodovaly penalty. Nivnice a Koryčany v devadesáti minutách nedosáhly na vítězství


Branky


0

V Nivnici se očekávala atraktivní duel mezi Nivnicí a hostujícími Koryčany. V aktuální tabulce se jednalo o duel prvního s druhým, ale duel nenaplni očekávání. Dospěl alespoň do pokutových kopů, ve kterých byli úspěšnější hosté a tak si připsali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nivnice získala po standardní situaci náskok

V souboji prvního s druhým se na první branku dlouho nečekalo. Padla už v 8.minutě a k radosti příznivců Nivnice padla do branky hostí. Standardní situaci po faulu na J.Michalce zahrál L.Ligas z levé strany do vápna a míč protečoval hlavou do branky Zdeněk Kostelník - 1:0. V 15.minutě to poprvé zkoušeli hráči Koryčan, ale nebyla vůbec nebezpečná. Zapsala se však do statistik jako první střela hostí. Ve 25.minutě se nestalo zhola nic krom dvou ostřejších zákroků hostujícího Samsonka a stejně tomu bylo i v předchozích deseti minutách. Pro diváky to bylo zklamání, protože od prvních dvou celků tabulky čekali právem víc, než jim bylo servírováno. Ve 29.minutě to chtěl změnit mladý Gejdoš v dresu hostí, ale jeho pěkný střelecký pokus nechtěně zablokoval spoluhráč Kroutilík a po další teči se kopal jenom roh. Hosté i díky stavu hráli aktivně a poslední šanci prvního dějství měli oni. Nejprve odvrátili standardní situaci domácích a po rychlém kontru střílel do horního koutu branky Posolda. Domácí brankář nebezpečí zažehnal a za malou chvíli se šlo do kabin. Konec poločasu přivítali i prokřehlí diváci, kterým přišlo něco teplého do žaludku vhod. 

Hosté vyrovnali o utkání tak dospělo k penaltovému rozuzlení

Druhá část utkání začala centrovaným balonem L.Ligase ze standardky a nepřesnou hlavičkou P.Ligase. Už za dvě minuty, když se psala 50.minuta dějství bylo vyrovnáno. Křídelní individuální akci zakončil přesnou střelou Boris Kroutilík a vyrovnal na 1:1. Teprve v 54.minutě přišel první roh domácích a z něho i velká šance. V.Velecký ale míč do sítě nedopravil ani z metrové vzdálenosti. Pro hosty jakoby to byl varovný signál a potom viditelně ožili. V 65.minutě vyvezl míč velmi dobře hrající Věžník, který následně přihrál na dorostence Hanáka jenž branku netrefil snad jen díky malým zkušenostem. Nic to však neměnilo na tom, že Koryčany přebraly iniciativu a chtěli v Nivnici plně bodovat. Další mladíček v dresu hostů Gejdoš to zkoušel v 69.minutě a opět minul. O minutu později zahrozili i Nivničané. Velmi rychlá akce L.Ligase a V.Veleckého  na jeden dotek skončila nedůraznou hlavičkou F.Májka a stav se měnit nemohl. V 84.minutě se o domácí pokoušela nějaká srdeční příhoda, protože malou domů P.Ligase v tísni brankář F.Hladiš minul a balon se kutálel do opuštěné branky. Od pohromy Nivničany zachránila rychlá reakce našeho gólmana, který se ještě stihl vrátit a míč ustřelil z brankové čáry do přilehlých sadů. Poslední a velmi solidní šance se zrodila v poslední minutě po rohovém kopu domácího L.Ligase. Balon skončil na penaltovém puntíku na noze v parádní formě hrajícího kapitána P.Ligase, ale ten branku o třicet centimetrů přestřelil. Vzápětí byl odpískán konec a znovu došlo na penaltové šou. 

Nivnice doma na penalty opět neuspěla

Stejně jako před čtrnácti dny domácí Nivnice v téhle loterii žádnou cenu nevyhrála. Hosté proměnili všech pět pokusů a protože domácí F.Májek poslal míč nad branku, tak se radovali fotbalisté Koryčan. S největší pravděpodobností i právem, protože byli v souboji o čelo aktivnější a míč měli na nohou častěji. Dva se tedy dnes prali a třetí se smál. Tím máme na mysli céčko Slovácka, které se na oba soupeře bodově dotáhlo.



Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - L. Ligas [-] , V. Velecký [-] , V. Borýsek [-] (70. J. Smítal [-] ) , F. Májek [-] , P. Pražan [-] , Z. Kostelník [-] , P. Stojaspal [-] , J. Michalec [-] , M. Máčalík [-] , P. Ligas [-]

FC Koryčany
M. Vrba [-] - R. Gejdoš [-] , K. Věžník [-] , P. Prokeš [-] , Z. Lysko [-] , S. Koval [-] , M. Huška [-] , P. Posolda [-] , R. Šnajdr [-] (40. M. Hubr [-] ) , O. Samsonek [-] , B. Kroutilík [-] (55. F. Hanák [-] )

ŽK: 81. J. Michalec - 9. R. Šnajdr , 37. P. Posolda , 61. S. Koval , 74. R. Gejdoš , 78. M. Huška .
Hráči zápasu: P. Ligas - M. Huška , K. Věžník .
Místo: Nivnice. Počet diváků: 170. Rozhodčí: VESELÝ Michal - MUDRÁK Petr (N), TESAŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.