1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ořechov doma vybojoval důležité body


Branky


0

Ořechov potřebuje nutně body a to se mu v utkání proti Zborovicím povedlo. Pro Zborovice to bylo třetí utkání v řadě, ve kterém plně nebodovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ořechov získal brzy vedení

V ideálním fotbalovém počasí se hrál důrazný a vyrovnaný fotbal. Domácí se prezentovali jednoduchou hrou založenou na poctivé defenzivě a rychlých přechodech do útoku. A hned v první takové akci byli úspěšní, když ve 12.minutě po kombinační akci Roman Trlida nahrál svému parťákovi z útoku Zdeňku Krysovi, ten naznačil střelu a nezjištnou přihrávkou vrátil Romanu Trlidovi, který se tváři v tvář hostujícímu brankáři nemýlil - 1:0. Hosté se snažili o kombinační hru, ale většinou jejich akce končili jen před velkým vápnem, kde dominovala domácí obrana. Poločasové skóre tedy bylo výhodnější pro domácí. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0.

Druhý poločas branku nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupili domácí vlažně a málem za to byli potrestáni, když se do šance dostal Martin Šprňa, ale neproměnil. V 65.minutě se dostal do šance domácí Hlúpik, ale po centru ze strany mířil těsně vedle. V 70.minutě vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Trlida, ale jeho střelu ze dvaceti metrů dokázal Králík vyrazit na roh. Hosté hrozili především ze standardních situací, jelikož měli výškovou převahu, ale domácí brankář Kuchař si vždy poradil a tak utkání skončilo těsnou výhrou domácích 1:0, kteří si připsali velmi důležité tři body. Díky těmto třem bodům se Ořechov dotáhl v tabulce právě na Zborovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ořechov
Marek Žák - hráč: Dnes to bylo vydřené vítězství. Hrálo se na těžkém terénu a bylo to o bojovnosti. Spasil nás gól Romana Trlidy, naší střelecké stálice poslední dekády. Pro diváka to nebylo pohledné utkání, ale potřebovali jsme 3 body jako sůl a jsme rádi, že jsme zvítězili. Teď můžeme jet do Prakšic klidnější.

TJ Pilana Zborovice
Marek Šprňa - trenér: Dnešní zápas rozhodly tři faktory, nerovné a malé hřiště, na kterém se nedalo kombinovat, tvrdá až brutální hra domácích, kterou 12.hráč domácích, rozhodčí, toleroval a hlavně neodpískal dvě jasné penalty v náš prospěch. Celý zápas se nás snažil držet od brány domácích a to je ten třetí faktor. My jsme si s těmito faktory nedokázali poradit a proto jsme prohráli. Šance, které jsme měli a byly čtyři, jsme nedokázali proměnit. Domácí jednu proměnili, se čtyřmi střelami si poradil debutant v A mužstvu gólman Králík, kterého musím dnes pochválit. Jinak jsme domácí hlavně druhou půli tlačili, ale bez efektu. Rozhodčí nehodnotím, ale dnes musím. Hrubě ovlivnil utkání a doslova domácím vyhrál zápas. Přesto všechno je třeba přiznat, že to byl zřejmě náš nejslabší výkon a bez gólu se prostě vyhrát nedá.



Sestavy


TJ Sokol Ořechov
S. Kuchař [-] - Z. Krys [-] (86. M. Jegla [-] ) , A. Andrýsek [-] , M. Žák [-] , Z. Kuchař [-] , P. Kokta [-] , R. Trlida [-] , J. Flašar [-] , D. Váňa [-] , M. Pavlíček [-] , M. Hlúpik [-]

TJ Pilana Zborovice
M. Králík [-] - A. Krčmař [-] , M. Vybíral [-] , J. Štěpánek [-] , V. Švejcar [-] (77. O. Hlaváč [-] ) - M. Štěpánek [-] , I. Gröpl [-] , M. Šumbera [-] , F. Hanák [-] (85. M. Šprňa [-] ) - R. Veselý [-] , M. Šprňa [-] (70. A. Medek [-] )

ŽK: 69. M. Žák , 75. R. Trlida - 65. R. Veselý .
Místo: Ořechov. Počet diváků: 77. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - ANDRÝSEK Zdeněk (N), DOSTÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.