F. Zubík 34.
J. Burdík 78.
P. Kulhaj 87. (vl.)
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratiboř otočila zápas s Lhotou u Vsetína


Branky


34. F. Zubík , 78. J. Burdík , 87. P. Kulhaj (vl.) - 5. O. Lukáč
0

V rámci prvního kola hostila Ratiboř na své půdě Lhotu u Vsetína. Omlazený kádr domácích prohrával, ale nakonec zápas otočil a zaslouženě zvítězil 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli hosté

Pokud jste přišli na zápas o chvíli později, tak jste zmeškali úvodní branku. V 5. minutě se totiž střelou k tyči prosadil Ondřej Lukáč - 0:1. Ratiboř přes léto velice omladila svůj kádr, což se na začátku utkání projevovalo. Mladí hráči se rozkoukávali, ale postupně se do hry začali dostávat. Zlepšený výkon rezultoval ve vyrovnávací branku, trefil se totiž mladý Filip Zubík - 1:1. Více branek do poločasu nepadlo, a tak byl stav v první půli nerozhodný. 

Vlastní gól Kulhaje zmařil hostům šance na vyrovnání

Domácí byli lepším celkem i v druhém poločase a začali mít větší převahu. Diváci se však ne a ne dočkat třetí branky utkání. Skóre se měnilo až v 78. minutě, Jaroslav Burdík zamotal hlavu několika obráncům a krásnou střelou otočil vývoj utkání ve prospěch Ratiboře. Hosté určitě chtěli vyrovnat, ale bohužel se jim to nepovedlo. Navíc v 87. minutě došlo ke kuriózní brance, obránce Kulhaj zahrál malou domů, ale míč přeskočil brankářovu nohu a zatřepotal se v síti - 3:1. Hosté zažili poněkud smolný večer a z Ratiboře si odvezli prohru 1:3. Mladý perspektivní tým domácích se může stát černým koněm soutěže. 



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - A. Machálek [-] , P. Mynařík [-] , F. Zubík [-] - R. Kutěj [-] , J. Burdík [-] , M. Děckuláček [-] , R. Bernát [-] , O. Baletka [-] - J. Mikula [-] (89. M. Konvičný [-] ) , L. Bambušek [-] (72. M. Bogar [-] )

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - M. Karlík [-] , T. Juřica [-] , M. Mikuš [-] , O. Blažek [-] - D. Vráblík [-] (53. I. Jakubo [-] ) , M. Růžička [-] , D. Zgarba [-] , D. Jančina [-] - O. Lukáč [-] , P. Valchář [-] (62. P. Kulhaj [-] )

ŽK: 28. O. Blažek , 33. M. Karlík , 89. T. Juřica .
Hráči zápasu: J. Burdík .
Místo: Ratiboř.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.