1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice oloupily Bečvu o všechny tři body


Branky


0

Ve 4. kole navštívil půdu Prostřední Bečvy celek z Kateřinic. Hosté potvrdili dobrou formu a nakonec si odvezli z Bečvy všechny tři body za výhru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly hned v prvním poločase

Po minule vysokém vítězství v Jablůnce nastoupili domácí přesvědčeni, že i v druhém domácím zápase zvítězí. Vše tomu od začátku nasvědčovalo, zvláště když už v 16. minutě zahrával rohový kop Jakub Vašut, našel přesně Jakuba Ondryáše a ten neomylně hlavičkou zakončil. Bečva tak šla do vedení 1:0. Nikdo ovšem nečekal, že toto bylo ze strany domácích vše. Ve 27. minutě obdržel centr hostující Petr Starec, který jej bezchybně zúročil a vyrovnal na 1:1. Bohužel pro domácí přišla ještě 33. minuta,kdy Jiří Drda poslal hosty do vedení 2:1. To bylo nakonec z první půle vše. 

V druhém poločase se skóre neměnilo

Domácí trenér Jurajda nebyl spokojený s výkonem svého týmu, a tak před druhým hvizdem provedl jednu změnu. Laxního Kubáně na trávníku nahradil Hartman. Ve druhém poločase domácí značně přidali, ovšem hosté svou přehuštěnou obranou nedovolili domácím žádnou dobrou kombinaci. I když Bečva měla minimálně čtyři gólové šance, fotbalový pánbíček stál na straně hostí. Domácí hráči svůj závěrečný tlak nedokázali přetavit k vstřelení vyrovnávaní branky, a tak si hosté z Kateřinic domů odvezli všechny tři body. 



Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , Z. Janíček [-] , O. Kuba [-] , M. Fiurášek [-] - M. Polášek [-] , J. Vašut [-] , J. Vašek [-] , P. Kubáň [-] (46. D. Hartman [-] ) - L. Křenek [-] (62. L. Křenek st. [-] ) , J. Ondryáš [-]

TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - P. Vrba [-] , Z. Ondra [-] , O. Kuzník [-] , M. Kovaříček [-] (62. L. Dančák [-] ) - J. Drda [-] , M. Olšák [-] (89. V. Kotrla [-] ) , O. Čtvrtníček [-] , J. Kuzník [-] - V. Peredarjuk [-] (87. D. Husička [-] ) , P. Starec [-]

ŽK: 54. R. Balejík , 75. M. Fiurášek , 80. Z. Janíček - 66. P. Vrba .
Hráči zápasu: J. Drda , P. Starec .
Místo: Prostř. Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.