0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko doma nestačilo na Francovku


Branky


17. R. Chmela , 82. R. Zimek
0

Ve 4. kole přivítalo Lidečko na své půdě Francovu Lhotu. Oba celky v minulém kole vyhrály, a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj. Lépe se nakonec zadařilo Francově Lhotě, která poněkud překvapivě zvítězila 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přesně mířil pouze Chmela

V krásném nedělním odpoledni přivítalo Lidečko na svém hřišti tým nedaleké Francovy Lhoty. Zápas začal v horkém počasí tak trochu v poklidném tempu. První šanci na straně Lidečka měl po standartní situaci Patrik Novák, ale hlavou mířil nad branku. Hosté hned ze své první šance vstřelili branku v 17. minutě, kdy po chybě obrany spolu s brankářem pohodlně lobem nad domácího Chromíka skóroval Radek Chmela - 0:1. Od této branky byli domácí lepším týmem. Byli silnější na míči a hostující obrana byla hodně přetížená, jenže do koncovky se domácí dostávali pouze při standardních situacích. Po půlhodině hry, při další standartce, se k odraženému míči dostal Zdeněk Havelka, ale z malého vápna nikým neatakován mířil nad branku. Do konce poločasu už se nic neudálo. 

Lhota si výhru pohlídala

Ve druhém poločase byl ráz zápasu podobný. Lidečko soupeře tlačilo a hosté čekali na brejky a v obraně hráli spolehlivě. Tím pádem domácí opět spoléhali pouze na standardní situace. Do velké šance se dostal kapitán Radek Číž, ale také netrefil. Hosté rozhodli zápas v 82. minutě, kdy odražený míč z našeho vápna odvrátil Tomáš Františák do středu hřiště, kde ale nebyl ani jeden středový hráč Lidečka, k balonu se dostal Radek Chmela, který dostal na pravé straně prostor, zatáhl míč do vápna, vystřelil, brankář Chromík jeho ránu vyrazil, ale na dorážku Roberta Zimka už nemohl dosáhnout - 0:2. Do konce zápasu už hrálo Lidečko vabank a to byla voda na mlýn pro rychlé ofenzivní hráče Francovy Lhoty, kteří mohli přidat ještě více branek, ale skóre už se neměnilo. Francova Lhota si tak připsala 3 body do tabulky, díky čemuž se posunula na průběžné 2. místo. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu SK Lidečko: Tento zápas se nám bohužel nepovedl. Jen škoda, že to bylo právě derby se sousední Francovkou. My jsme nehráli špatně, ale ve finální fázi a v koncovce nám chyběl větší důraz a kvalita. Za stavu 0:1 jsme měli několik šancí na vyrovnání po standardkách, ale neproměnili jsme je a hosté rozhodli z brejku. Hostující hráč Chmela opět ukázal, že pokud dostane jen trochu prostoru, tak toho dokáže využít. My i kdybychom dnes hráli ještě jeden poločas, gól bychom asi nedali. Hosté vyhráli zaslouženě.




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] - Z. Havelka [-] , R. Buček [-] , P. Sekula [-] , T. Františák [-] - R. Zezulka [-] , R. Číž [-] , J. Novosad [-] , M. Filák [-] (83. P. Žídek [-] ) - R. Čech [-] (56. R. Gargulák [-] ) , P. Novák [-]

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - O. Mikulín [-] , P. Pukýš [-] (66. R. Zimek [-] ) , L. Filák [-] - R. Matušinec [-] (86. J. Kořenek [-] ) , Z. Surovec [-] , Z. Kindl [-] , L. Matušinec [-] , R. Chmela [-] - O. Filák [-] (90. L. Spitzer [-] ) , M. Mňačko [-]

ŽK: 53. P. Novák - 43. L. Matušinec , 65. Z. Kindl .
Hráči zápasu: R. Chmela , R. Boško .
Místo: Lidečko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.