0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína rozdrtila Zašovou


Branky


0

Zašové se v této sezoně vůbec nedaří, což potvrzuje i tabulka, ve které je Zašová na posledním místě pouze s jedním bodem. Domácí neuspěli ani v tomto kole, když na své půdě nestačili na Lhotu u Vsetína, která zvítězila jednoznačně 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo rozhodnuto již po první půli

Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří si vypracovali převahu a také několik šancí. Skóre se poprvé měnilo ve 20. minutě, kapitán hostí Daniel Zgarba rozehrál přímý kop, který gólman domácích Hadaš pouze zatlačil za tyč - 0:1. Domácí potvrzovali, že nemají formu, nezvládali se dostat do tempa a ohrozit brankáře Smilka. Byli to tak opět hosté, kteří vstřelili další gól. Psala se 34. minuta, po kolmé přihrávce a předběhnutí stopera se do zakončení dostal Ondřej Zeťák, jenž se nemýlil - 0:2. Zašové se snížit nepodařilo, a tak oba celky odešly do šaten za stavu 0:2.

Lukáčovi stačilo na hattrick 19 minut

Druhá půle byla podobná té první, domácí se příliš k ničemu nedostávali a hosté stříleli branky. V 51. minutě nacentroval Vráblík přesně na nohu nabíhajícího Ondřeje Lukáče, který odstartoval svůj koncert a zvýšil na 3:0. O deset minut později byl náskok Lhoty čtyřbrankový, Ondřej Lukáč se odhodlal k individuálnímu sólu, obešel dva hráče, navedl si míč na střed a střelou k tyči překonal Hadaše již počtvrté. Aby to pro Zašovou nebylo málo, tak Ondřej Lukáč o devět minut později dovršil hattrick, když se po akci z pravé strany opět prosadil střelou k tyči. Zašová mohla alespoň snížit, ale nastřelila pouze tyč Smilkovy svatyně. Lhota si tak po pohodovém výkonu odvezla všechny tři body za jasnou výhru 5:0. 



Ohlasy k zápasu



FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu FC Lhota u Vsetína: "Celý zápas jsme měli v naší režii, byli jsme lepší, kromě pět gólu jsme měli další gólové šance, domácí pouze jednou nastřelili tyč."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - T. Vilém [-] , J. Podzemný [-] , M. Štěpán [-] (66. R. Kuba [-] ) - J. Šuler [-] (46. B. Trtík [-] ) , B. Černobila [-] , R. Krůpa [-] , J. Chlevišťan [-] , J. Pavlica [-] - F. Vyvijal [-] (83. M. Hrbáček [-] ) , J. Pobořil [-] (76. L. Škrobák [-] )

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - O. Blažek [-] , M. Mikuš [-] , T. Juřica [-] , P. Kulhaj [-] , M. Karlík [-] - D. Zgarba [-] (62. D. Jančina [-] ) , J. Doležel [-] , D. Vráblík [-] - O. Lukáč [-] (81. I. Jakubo [-] ) , O. Zeťák [-] (53. M. Růžička [-] )

ŽK: 28. F. Vyvijal , 62. B. Trtík .
Hráči zápasu: O. Lukáč .
Místo: Zašová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Košárek, Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.