Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra za sebou pro Zašovou


Branky


0

Lidečko čekal ve 12. kole těžký úkol, zastavit rozjetou Zašovou, která zvítězila třikrát v řadě. Domácí jsou na své půdě velice silným soupeřem, ale to hosty nezastrašilo. Zašová nakonec zvítězila 4:2 a připsala si čtvrtou výhru za sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil lépe pro Zašovou

Zápas začal na obou stranách dost nervózně. Vázla kombinace, oba týmy se utápěly v nepřesnostech, byl to spíš boj, než fotbal. První kloudná akce přišla na konci první patnáctiminutovky, kdy zatáhl míč po lajně Jan Novosad, vyměnil si jej s Alešem Čížem a nacentroval před bránu, ale koncovku nezvládl Roman Zezulka, který střílel vysoko nad bránu hostí. Roman Zezulka předvedl perfektní akci ve 26. minutě, kdy se míč odrazil od Robina Čecha za obranu hostí, tam číhal Roman Zezulka, který šel od půlky sám na bránu, povodil si dobíhajícího hostujícího stopera, pak si kličkou vychutnal i gólmana a zavěsil do prázdné brány - 1:0. Po této brance měli domácí další dvě tutové šance, ale ani Patrik Novák hlavou, ani Aleš Číž branku nepřidali. Při dalších šancích vynikl vynikající gólman hostí, který podal v průběhu zápasu perfektní výkon. Naopak, hosté ze své první kloudné akce vyrovnali. Po centrovaném míči do vápna byl sražen gólman Chromík a z dorážky se prosadil Bronislav Trtík - 1:1. Tento gól Lidečko zmrazil a hosté toho využili a do poločasu otočili skóre. Po chybě domácího stopera Robina Bučka hosté rozjeli rychlý brejk, na jehož konci byl Tomáš Vilém, který překonal Chromíka podruhé - 1:2. 

Hosté si výhru pohlídali

Hned na začátku druhého poločasu bylo domácím ještě hůře. Zmatku v obraně hostí využil Jiří Pobořil, který zvýšil na 3:1. Ale Lidečko se nevzdalo. Zavřelo hosty na jejich dvacítce a šance střídala šanci. Jenže hostující gólman byl prostě neprůstřelný. Až v 62. minutě se domácí trefili, po standardní situaci Jana Novosada se prosadil Aleš Číž, jenž snížil na 2:3. Navíc o tři minuty později sestřelil Romana Zezulku hostující obránce Jakub Telecký a rozhodčí neváhal s vytažením druhé žluté karty, Telecký tak zamířil předčasně do sprch. Lidečko hosty ještě více přimáčklo, ale Radek Hadaš v brance byl fantastický. Domácí si vytvořili šancí na tři zápasy, ale i kdyby se hrál ještě jeden poločas, gól by asi nedali. Své šance spálili Patrik Novák, Aleš Číž, Roman Zezulka, Tomáš Františák i Jan Novosad, a tak naposledy v zápase upravili skóre hosté, kdy se po přímém kopu prosadil hlavou Jan Sekyra - 2:4. Zašová si tak připsala čtvrtou výhru v řadě a pod novým trenérem ještě neprohrála. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Pro nás byl tento zápas hodně smolný. Vytvořili jsme si šance na tři zápasy, ale nemohli jsme se trefit. V bráně hostí zachytal opravdu perfektně Hadaš a my jsme ho nemohli překonat. Je škoda, že jsme ztratili všechny body, které jsme si vybojovali v minulém zápase v Polance. Mohli jsme se dostat do první poloviny tabulky. V příštím kole chceme každopádně porazit Vizovice, abychom měli v zimě klidné spaní."




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] - Z. Havelka [-] , R. Buček [-] , R. Číž [-] (53. T. Františák [-] ) , P. Sekula [-] - J. Novosad [-] , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Čech [-] (56. D. Ryza [-] ) - A. Číž [-] , R. Zezulka [-]

TJ Zašová
R. Hadaš [-] - J. Podzemný [-] , M. Štěpán [-] , T. Vilém [-] (85. R. Krůpa [-] ) , J. Sekyra [-] - B. Černobila [-] , J. Šuler [-] , J. Pavlica [-] , J. Telecký [-] - J. Pobořil [-] , B. Trtík [-]

ŽK: 50. A. Číž , 72. P. Sekula - 19. J. Telecký , 50. M. Štěpán , 57. B. Trtík , 80. R. Hadaš . ČK: 65. J. Telecký .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mikoška Zdeněk  - MIKULÁŠEK Adam - Surovec, Liška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.