1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka uhrála ve Francově Lhotě cenné dva body


Branky


0

Ve šlágru 12. kola přivítala Francova Lhota na svém hřišti Valašskou Polanku. Hostům se v posledních týdnech vůbec nedaří, o čemž svědčí tři prohry v řadě. Domácí tým také potřeboval vyhrát, aby odčinil minulou prohru 6:2 ze Lhoty u Vsetína. Utkání nakonec došlo až k penaltám, ve kterých byla počtvrté v sezoně úspěšnější Valašská Polanka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kindl otevřel skóre

Úvod utkání vyšel domácím na jedničku. Polanská obrana nestačila zareagovat na rychlý protiútok, což dokázal využít Marek Kindl, který po úniku na brankáře Kolínka otevřel skóre – 1:0. Polančané měli více ze hry a postupně domácí tým zatlačili na jeho obranné polovině. V 10. minutě se hostům podařilo srovnat. Standardní situaci Nováka tečoval kapitán Roman Trčka, který překonal domácího gólmana Boška – 1:1. Hosté nadále kombinovali a snažili se tvořit další šance, v 19.minutě nabil Zbranek Filipu Mačkovi, toho však Boško vychytal. Domácí tým zahrozil z brejku ve 25. minutě, Marek Kindl našel Zimka, ten však z voleje přestřelil. Polanka mohla vsítit gól do šatny, ale Filip Maček hlavičkoval těsně mimo branku. 

V základní hrací době skončilo utkání nerozhodně

Druhá půle přinesla vyrovnanější, ale také ostřejší hru. Nejprve měli více ze hry znovu hosté, ve 47. minutě pálil z 25 metrů Lukáš Trčka, Boško byl připraven ránu chytat. O čtyři minuty později se snažil svůj střelecký um přetavit v úspěch domácí Chmela, ale také Kolínek byl připraven zakročit. Domácí přitlačili v 79. minutě, do obrovské šance se po souhře domácích hráčů dostal Marek Kindl, Kolínek však proti jeho střele vytáhl skvělý zákrok a svůj tým podržel. Když už se domácím fotbalistům podařilo Kolínka překonat, stačil zasáhnout obránce Zbranek a míč, po ráně Zdeňka Kindla, vykopl z brankové čáry. Utkání tedy dospělo až do pokutových kopů.

Bod navíc vybojovala Polanka

Penaltový rozstřel začínali domácí hráči, konkrétně Lukáš Filák, Kolínek však s jeho pokusem neměl žádnou práci, neboť domácí borec minul. Na druhé straně se prosadil Stanislav Adámek. Druhou sérii započal domácí Chmela, trefil tyč, od které se míč sklouzl po brankové čáře, aby jej Kolínek dostal pod svou kontrolu. Nadějí Lhocanům dal Lukáš Trčka, neboť nedokázal překonat domácího Boška. Jenže hráči Francové Lhoty penalty neuměli, alespoň v tomto utkání, když Zdeněk Kindl trefil břevno. Za Polančany proměnil Novák a byla to branka vítězná, neboť penaltový zmar domácích dokonal Marek Kindl. Polančané tak přetrhli sérii tří porážek a z Francovy Lhoty odvážejí dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Hosté byli první poločas lepší a domácí zas ve druhém hosty přehrávali, ale gól nedali. Šlo se tak na penalty. Domácí však nedali ani jednu a hosté se tak po dvou trefách mohli radovat z bodu navíc."

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva: "Jsme rádi, že se nám po třech porážkách podařilo zvítězit. Věřím, že nás to nakopne a přinese do kabiny potřebný klid a povzbuzení. Nejsme v jednoduché situaci, stále máme marody a i hráči, kteří dnes nastoupili nebyli ještě stoprocentně fit, přesto bychom chtěli příští zápas vybojovat doma tři body a podzim dohrát se ctí."



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - R. Chmela [-] , M. Rösner [-] , L. Filák [-] - P. Pukýš [-] , M. Kindl [-] , R. Matušinec [-] , Z. Kindl [-] , O. Zimek [-] (46. Z. Surovec [-] ) - M. Mňačko [-] , O. Filák [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - A. Zemánek [-] , R. Trčka [-] , P. Filgas [-] , S. Adámek [-] - F. Maček [-] , M. Baran [-] , J. Novák [-] , D. Ondra [-] - D. Maček [-] , O. Zbranek [-]

ŽK: 70. M. Mňačko , 79. M. Kindl , 87. R. Chmela - 50. R. Trčka , 77. S. Adámek .
Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Číž Roman - Stodůlka, Blažek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.