3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice si vyšláply na Hlízov, který poprvé prohrál na jaře


Branky


8

Čelákovice přivítaly v 22.kole na svém hřiště Hlízov, který v jarní části neprohrál a chtěl tuto sérii prodloužit i na půdě Čelákovic. Čelákovice do jarní části nevstoupily vůbec dobře a už potřebovaly po třech prohrách bodovat naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání pro domácí

Domácí vstoupili do utkání lépe a už ve 4. minutě z rohového kopu trefil Dalekorej hlavičkou tyč a pro Maška byla následná dorážka do branky už snadná. Hosté převzali iniciativu a vytvořili si několik slibných šancí, které ale nedokázali proměnit, jelikož netrefili ani branku a tak nemohli pomýšlet na otevření golového účtu v tomto zápase. Domácí z jedné z brejkové situaci mohli navýšit vedení, ale domácí pouze trefili tyč.

I ve druhém poločase vyšel vstup domácím

Trenér Hlízova nebyl spokojen s výkonem v prvním poločase a připravil rovnou tři střídání, které zjevně nepomohly, když ve 47.minutě opět inkasovali po zbytečné ztrátě se dostal k míči domácí Pánek, který oslovil Dalekoreje a svoji šanci zužitkoval a navýšil vedení. Okolo 60.minuty měli obrovské příležitosti Puk a Růžička, ale své šance neproměnily a tak se zdálo, že se zápas blbec bude opět opakovat jako proti Divišovu, kdy hlízovští hráči nedokázali své šance proměnit. Hosté hrozili ještě po standardních situacích, ale domácí hráči si se všemi poradili. Konečnou podobu výsledku dal aktivní Pánek a potvrdil vítězství svého týmu. V sámém závěru ještě domácí střídající Konečný ztroskotal na Míškovi a tak zápas skončil jednoznačným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


SK Union Čelákovice
Milan Šikl, sekretář: Myslím, že výhra byla zasloužená, Union vyzrál na soupeře kombinační hrou a nasazením, soupeř spoléhal na svoji fyzickou převahu a standardní situace, které mu však tentokrát příliš nevycházely.

FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: Ze zápasu jsem neskutečně naštvaný a zklamaný. Hráli jsme špatně, domácí si vítězství zasloužili, byli lepší.



Sestavy


SK Union Čelákovice
J. Janda [-] - M. Rulíšek [-] (85. R. Štrobl [-] ) , P. Pánek [-] (87. V. Konečný [-] ) , L. Haloun [-] (69. A. Hromas [-] ) , J. Dalekorej [-] , D. Kovalov [-] , O. Kolovecký [-] , B. Vacek [-] , J. Mašek [-] , P. Bílek [-] , M. Kredba [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , M. Šváb [-] (46. M. Frejlach [-] ) - T. Šváb [-] (46. R. Hačka [-] ) , P. Růžička [-] , M. Král [-] , R. Šesták [-] (66. D. Kosprd [-] ) , T. Šusta [-] (46. O. Tomíšek [-] ) - M. Puk [-] (75. V. Para [-] ) , V. Maxa [-] , T. Vyhnánek [-] -

ŽK: 30. D. Kovalov , 74. J. Mašek - 19. M. Král , 44. T. Šusta , 80. D. Kosprd .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLÁPA Vladislav - KAUCKÝ Miloš, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Slavomír Vála
Tip experta: výhra hostů

Hlízov oplývá větší kvalitou a zvítězí 1:3

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza