Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště deklasovalo Divišov rekordním výsledkem


Branky


8. J. Radačovský , 20. A. Charvát (p.) , 24. J. Radačovský , 43. A. Knobloch , 53. J. Radačovský , 68. M. Sabol , 70. J. Svoboda (p.) , 76. M. Lehán (vl.)
7

Mnichovo Hradiště ve výborně hrající formě přivítalo ve 21. kole Jawu Divišov, který v minulém kole porazil rezervu Čáslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli jasně navrch

Už od začátku utkání bylo Mnichovo Hradiště hladovější, dobře napadalo, a díky Jakubovi Radačovskému šli již v osmé minutě do vedení 1:0. MSK si udrželo nátlak a dostávalo se do slibných šancí, jedna z pěkných kombinací mnichovohradišťských hráčů vyústila k faulu hostujícího Šmída v pokutovém území a byla z toho penalta, kterou s velkým klidem proměnil Adam Charvát. Jen čtyři minuty po druhé brance přidal svůj druhý zásah v zápase Jakub Radačovský, který zakončil k levé tyči. Poločasový stav uzavřel Adam Knobloch, který se objevil osamocený u zadní tyče při Vegrichtově centru a hlavičkou o zem vstřelil čtvrtou branku zápasu.  

 

Hradiště přidalo stejnou porci branek i v druhé půli

Do druhé půle vešli hráči MSK úplně stejně jako v prvním poločase, velký tlak a dobrou souhru využil opět Jakub Radačovský, který v 53.minutě završil svůj hattrick. V 68.minutě dostal přihrávku Majdl, který skvěle připravil míč Mackovi, ale ten svou střelu nedokázal dostat do branky, avšak z následné dorážky dokázal skórovat Martin Sabol. Divišovu se hned poté nepodařila rozehrávka a díky tomu se do hostujícího vápna dostal Adam Knobloch, který byl ale zfaulován a následovala již druhá penalta, kterou skvěle zahrál sváteční střelec Jan Svoboda a skóre bylo 7:0. Aby toho nebylo málo pro Divišov, tak v 72.minutě místo další obdržené branky se kapitán Divišova svíjel v bolestech poté, co si po dopadu přivodil zranění kolena a ze hřiště ho musela odvézt sanitka. V 76.minutě si hostující Lehán vstřelil hlavičkou vlastní branku a upravil tak na konečné rekordní skóre 8:0 pro MSK. Až poté zahrozili divišovští, ale bylo to spíše vyústění z dostatečného náskoku. Hostující Do druhé půle vešli hráči MSK úplně stejně jako v prvním poločase, velký tlak a dobrou souhru využil opět Jakub Radačovský, který v 53 minutě završil svůj hattrick. V 68 minutě dostal přihrVondrák mohl vstřelil čestnou branku, ale Král ho bravurně vychytal.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
J. Král [-] - J. Rakouský [-] (62. J. Horák [-] ) , J. Radačovský [-] (62. V. Majdl [-] ) , A. Charvát [-] (62. R. Macek [-] ) , M. Sabol [-] (74. P. Nohýnek [-] ) , A. Knobloch [-] , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] (74. O. Najman [-] ) , J. Zajíček [-] , D. Pokorný [-] , J. Svoboda [-]

TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - M. Hanuš [-] (74. Z. Pekárek [-] ) , L. Rozsypal [-] (59. J. Blažíček [-] ) , M. Vondrák [-] , Z. Janovský [-] , P. Srb [-] , L. Krňanský [-] (59. M. Vašírovský [-] ) , F. Šmíd [-] , M. Lehán [-] , J. Zahradníček [-] , J. Vondrák [-]

ŽK: 29. M. Sabol - 20. F. Šmíd , 51. J. Vondrák , 70. M. Lehán .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Vladimír, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hradiště naváže na poslední zápas. Pohodlná domácí výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích