2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aprílové počasí svědčilo více Divišovu


Branky


7

Divišov vstoupil do jarní části vcelku dobře, jelikož měl těžký los a na domácí půdě překvapivě obral o body vedoucí Pšovku Mělník, tak čtvrtý Hlízov. Na venkovních hřištích to až tak úspěšný nejsou. Ve 20. kole přivítaly rezervu Čáslavi, která porazila v minulém kole Mělník a týden předtím přivezla bod z Jesenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Domácí vstoupili do utkání skvěle a už ve 2.minutě po hrubé chybě při rozehrávce hostujícího Berana zužitkoval příležitost domácí Vondrák. Prvních 15 minut patřilo domácím, poté pomalu přebírali iniciativu hosté. Hosté měli nespočet příležitostí, ale jejich kvalita zakončení byla tristní. Nejprve Chábera poté Dastych měli několikrát míč na zlatém podnose, ale ani jeden své šance nezužitkovali a do konce poločasu se skóre neměnilo.

 

Zahozená penalta

Druhý poločas byli nadále aktivnější hosté a domácí si příliš nekomplikovali život na těžkém terénu s kombinační hrou. V 60.minutě mohli čáslavští srovnat, ale nařízenou penaltu skvěle chytil  Šimáček. Krátce před vstřeleným gólem měl šanci Vondrák, ale ztroskotal na hostujícím brankáři. O chvíli později se přesto domácím podařilo skórovat po dalším rychlém brejku, kdy na levé straně hřiště našel Vondrák kapitána Hanuše a ten poslal míč podél brankáře a navýšil vedení na 2:0. O necelé dvě minuty si konečně dočkali hosté, kdy se ve vápně uvolnil Špičák a předložil míč před prázdnou branku Dastychovi, který protlačil míč do branky přes obránce. V 90.minutě kdy hosté vrhli všechny síly do útoku mohl z brejku ještě přidat pojišťovací branku domácí Pekárek, ten ale trestuhodně přestřelil.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav B
Lukáš Jirků, trenér: Na vyložené šance jsme vyhráli, ale o tom fotbal samozřejmě není.



Sestavy


TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] - L. Rozsypal [-] , M. Vondrák [-] (84. Z. Pekárek [-] ) , J. Vondrák [-] , P. Srb [-] , M. Vašírovský [-] (57. L. Krňanský [-] ) , F. Šmíd [-] , M. Lehán [-] , J. Zahradníček [-] , M. Hanuš [-] , T. Babický [-] (86. P. Campodonico [-] )

FK Čáslav B
J. Beran [-] - A. Chábera [-] (74. J. Špičák [-] ) , T. Fišr [-] (64. Z. Lanc [-] ) , A. Novák [-] , T. Havrda [-] , V. Klepal [-] , D. Dastych [-] , M. Lebduška [-] , M. Kubín [-] , M. Čáp [-] , D. Eisner [-]

Počet diváků: 53. Rozhodčí: HUSÁK Jan - BENEŠ Petr, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Filip Říha
Tip experta: remíza

Tipuji, že tento zápas bude remízový.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů