1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:30

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov i přes trable v sestavě vyhrál v Pěčicích


Branky


8

Sokol Pěčice přívítal na domácí půdě v 18.kole Fotbal Hlízov, který chtěl odčinit domácí ztrátu s Divišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Hlízov se od začátku zápasu držel více na balonu, nicméně celkově byla hra vyrovnaná. První větší šanci si vypracovali hosté, avšak po zákroku domácího brankáře následoval pouze roh. V závěru úvodního dějství zahrozily i Pěčice, jenže Bartoň svůj únik v branku nepřetavil. O pár chvil později se potvrdilo nepsané pravidlo nedáš-dostaneš, když se po rohovém kopu Hlízova trefil hlavou Růžička.

Přišlo jen snížení

Do druhého dějství vstoupili jednoznačně lépe hosté, když ve 47.minutě vstřelil Vyhnálek branku. Nakonec se však ukázalo, že to byl rozhodující moment zápasu. Poté se totiž hra Pěčic na několik minut rozpadla a hosté bezpečně kontrolovali průběh zápasu. V 71. minutě však pro domácí vykřesal naději Hubač, jenž snížil na 1:2. Zeleno-bílým ale v závěru už chyběly síly na vyrovnání, a tak si všechny tři body odvezl Hlízov.



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: Inkasovaný gól byl z mého pohledu naprosto zbytečný a domácí se tím vrátili do utkání. Naši hru pak oživili všichni střídající hráči, přinesli rychlost a hru zvedli. Jsem spokojený, odčinili jsme domácí zaváhání a získali jsme tři body venku, takže jsem rád.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Skuček [-] (60. J. Rychetský [-] ) , P. Zítka [-] , J. Kohout [-] (84. A. Kriška [-] ) , M. Hubač [-] (88. O. Kopřiva [-] ) , P. Král [-] , R. Bartoň [-] , F. Beran [-] , J. Makovec [-] , O. Novák [-] (68. J. Tůma [-] ) , R. Mulač [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - M. Šváb [-] , J. Růžička [-] , O. Tomíšek [-] (62. R. Hačka [-] ) - T. Šváb [-] (84. D. Kosprd [-] ) , P. Růžička [-] , M. Frejlach [-] , T. Šusta [-] (75. V. Para [-] ) - V. Maxa [-] (64. M. Jarůněk [-] ) , T. Vyhnánek [-] , M. Puk [-]

ŽK: 79. M. Hubač - 26. M. Frejlach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - GERHARDT Jiří, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: František Klíma
Tip experta: výhra hostů

Hlízov má větší kvalitu a porazí Pěčice hladce 3:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů