P. Campodonico 90. (vl.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Impotentní Hlízov bral alespoň bod


Branky


90. P. Campodonico (vl.) - 72. M. Hanuš
8

Hlízov, který v prvním jarním kole vyhrál nejtěsnějším rozdílem na půdě FC Mělník, přivítal na domácí půdě Divišov, který v prvním jarním kole prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zraněný brankář a hráč musel do brány

Pro Hlízov zápas blbec. Ikdyby hráli týden, tak zřejmě nevyhrají. Hosté přijeli pouze s dvanácti hráči, navíc už ve 12. minutě jejich gólmana Šimáčka musel střídat hráč Rozsypal. První poločas se hrálo prakticky na polovině hostů. Hosté totiž zaparkovali autobus ve vlastním vápně a hlízovští do soupeře bušili, ale nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance. A v těch se vystřídal snad celý mančaft za pouhý první poločas.

Pokračování ve spalování šancí

Divišovským hrdinou se stal v 72.minutě Hanuš, který po ojedinělém útoku, při kterém domácí obránci nedokázali dostat míč z vlastní šestnáctky umístěnou ranou dostal hosty dokonce do vedení! Hlízov stupňoval tlak, do divišovského vápna létal míč za míčem, domácí zahrávali nespočet rohových kopů, ale nic z toho – Vyhnánek hlavou těsně minul, neuspěli Puk, J. Růžička snad ze dvou metrů, M. Král z levé strany. A tak by se mohlo pokračovat. Až v poslední minutě hlízovští vstřelili branku, kdy si divišovský Campodonico srazil ránu do své brány. Hosté i přes obdrženou branku v poslední minutě slavili bod zvenku se kterým nejspíš nepočítali.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: Po takovém množství zahozených šancí, obrovské zklamání, které teď musíme vykompenzovat venku. Takového soupeře bychom měli porážet.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - R. Hačka [-] , J. Růžička [-] , M. Šváb [-] (75. M. Král [-] ) - T. Šváb [-] , R. Šesták [-] , P. Růžička [-] , T. Šusta [-] (46. D. Kosprd [-] ) , M. Frejlach [-] (65. O. Tomíšek [-] ) - M. Jarůněk [-] (46. T. Vyhnánek [-] ) , M. Puk [-]

TJ JAWA Divišov
P. Šimáček [-] (12. L. Rozsypal [-] ) - P. Campodonico [-] , F. Šmíd [-] , J. Vondrák [-] , L. Krňanský [-] , M. Lehán [-] , J. Zahradníček [-] , M. Hanuš [-] , T. Babický [-] , J. Blažíček [-] , P. Srb [-]

ŽK: 66. J. Růžička - 76. L. Krňanský , 77. L. Rozsypal , 86. F. Šmíd .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - LOUDA Tomáš, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Josef Resutík
Tip experta: výhra domácích

Hlízov si zajistí v domácím prostředí výhru 3:2 proti Divišovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hlízov jasně vítěz tohoto duelu o 2 branky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích