1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B se rozešly smírně s Céčkem Měřína


Branky


0

V souboji dvou celků ze spodku tabulky se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli po brance na každé straně

V předposledním podzimním kole na sebe narazily dva celky ze spodku tabulky. Domácí Béčko Borů bylo na místě osmém, Céčko Měřína bylo sedmé. Oba celky si v minulém kole připsaly shodně pětibrankové příděly. Vítěz tohoto zápasu proto mohl v tabulce poskočit na místo šesté. Do utkání vstoupili lépe hosté a v deváté minutě se mohli radovat z vedení. To Jan Necid napřáhl asi z dvaceti metrů a jeho pěkná střela ze střední vzdálenosti si našla cestu za záda brankáře Petra Kaštana. Po inkasované brance se domácí pokoušeli zápas vyrovnat, ale hra se odehrávala především ve středu pole. Až ve 25. minutě se dostal za obranu hostí Petr Viliš a šel sám na brankáře hostí Pavla Jurka. Tomu dokonce udělal kličku, ale jeho střelu která mířila do prázdné branky, stačili obránci Měřína vykopnout z brankové čáry. Domácí si proto museli počkat na vyrovnání až do 35. minuty. Po rohovém kopu se nejlépe v závaru před brankou hostí zorientoval Petr Viliš a z blízka dorazil míč do branky - 1:1. Do konce poločasu již žádná šance vidět nebyla, proto oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu.

Bory B trefovaly břevna a tyče

Po změně stran se do první šance dostali v 55. minutě domácí fotbalisté. Po centru Vítězslava Gregara se hlavou snažil zakončit Petr Viliš, ale jeho střela šla jen těsně tyče Jurkovi branky. Hosté konečně vystrčily růžky o chvíli později, ale střelu z pětadvaceti metrů vytěsnil Kaštan na roh. V 70. minutě přišel další závar před brankou hostí. Aleš Krčál trefil břevno, míč se odrazil k Lukáši Křížovi, ten trefil tyč a další odražený balón Vítězslav Gregar nasměroval jen do brankáře Jurka. Hosté po přežití této infarktové situace zahrozili o chvíli později, ale jejich pěkná střela z pravé strany jen těsně minula šibenici. Poté mohly opět rozhodnout Bory. Aleš Krčál již podruhé v zápase trefil břevno a dorážející Kříž dal znovu vyniknout Jurkovi, který jeho střelu vyrazil na roh. Po vzrušující podívané ve druhé půli, která ovšem již změnu skóre nepřinesla se 50 přítomných diváků mohlo do svých domovů rozejít za nerozhodného stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: První půle byla vyrovnaná. Na šance ve druhé půlce jsme byli lepší my. Měřín byl ale lepší na balónu, proto si myslím, že dosažená remíza je spravedlivá pro obě dvě strany.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Myslím, že dnešní zápas byl vyrovnaný s hodně šancemi na obou stranách. V první půlce jsme byli lepším mužstvem na hřišti. V druhé půlce jsme přišli o zraněného Jana Necida a naši hru ve středu hřiště to poznamenalo. Od té doby jsme měli s domácími problém ve středu hřiště a byli lepším mužstvem. Ale i tak jsme si nějaké šance vytvořili. S bodem jsme spokojeni za celý průběh zápasu.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
P. Kaštan [-] - P. Beneš [-] , Z. Hlaváč [-] , A. Krčál [-] , L. Kříž [-] , Š. Křehlík [-] , V. Gregar [-] , J. Milota [-] , P. Burian [-] , L. Kaštan [-] , P. Viliš [-]

TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - Š. Král [-] , Z. Zdvihal [-] - F. Hlaváč [-] , J. Necid [-] (77. S. Symonides [-] ) - K. Smejkal [-] - P. Bačák [-] , M. Blažek [-] , M. Padalík [-] , O. Palík [-] , R. Hošek [-]

Hráči zápasu: V. Gregar , P. Beneš .
Místo: Bory. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SMAŽENKA František (N), DVOŘÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.