0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry B podruhé po sobě doma remizovaly 0:0


Branky


0

Domácí fotbalisté Hamrů B si mohly výhrou nad Strážkem s předstihem zajistit titul podzimního půlmistra III. třídy. Po bezbrankové remíze si domácí  Kladiváři musejí na potvrzení první příčky týden počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trefili třikrát tyč

12. kolo III. třídy nabídl souboj dvou nováčků v soutěži. Zatímco Hamry B překvapivě bojují o první místo v soutěži, Strážku se tak dobře nedaří a pohybuje se ve spodní části tabulky. První poločas se hrál pěkný fotbal s řadou šancí na obou stranách. Do zápasu lépe vstoupil Strážek a prvních deset minut měl více ze hry. Paradoxně se ale do první vážnější šance dostali domácí, když po nahrávce Miloše Smejkala zakončoval Aleš Zátopek těsně vedle. Hosté si první 100% šanci vypracovali v 15. minutě, jenže Miroslav Svoboda nechal poprvé vyniknout domácího brankáře Lukáše Bence. Další šance dále zahodili hráči Martin Christian a Stanislav Lahodný. Poté hostům jakoby začal docházet dech, a tak otěže zápasu začali přebírat Kladiváři, kteří stejně jako Strážek své šance zahodili. Postupně své šance promarnili dvakrát Jiří Kolarik, který z toho jednou trefil hlavou tyč, další loženku nedal Jiří Sláma, který též trefil hlavou tyč a do třetice po jednom ze závarů před bránou střílí do tyče Ladislav Sýs. Stav na tyčky 3:0, poločasové skóre 0:0.

Utkání branku nakonec nenabídlo

Druhý poločas tolik fotbalové krásy jako v prvním nenabídl, hrálo se spíše na výsledek a žádný tým nechtěl udělat osudovou chybu. Šance si vytvořili hráči na obou stranách, jenže bez gólového efektu. Většinou kralovaly obrany, jak Hamrů tak Strážku, byly téměř bezchybné. Když už nějaká střela šla na branku, tak si s ní gólmani Lukáš Benc a na druhé straně Jakub Vala v klidu poradili. Největší šanci zápasu měl Strážek, když hráč hostí dostal nádhernou přihrávku za obranu a postupoval sám na brankaře Bence, který ho však vychytal. Skóre se do konce zápasu nepodařilo nikomu změnit, a tak se Kladiváři na podzim rozloučili s domácími diváky bezbrankovou remízou. Též i s bodem, který si domácí připsali do tabulky, tak i v boji o první příčku.  Jak jsme se přesvědčili již v minulých kolech, o překvapení není v posledních zápasech nouze a může se stát vše.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér: Škoda zahozených šancí v prvním poločase. Minulý zápas jsme měli štěstí, teď zase smůlu. Remíza je podle mě opět naprosto zasloužená.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, trenér: Zápas byl velmi vyrovnaný, i když si myslím, že jsme měli mírnou herní převahu a mohli zápas i v závěru rozhodnout na naší stranu, ale bod venku s vedoucím týmem tabulky bereme všemi deseti.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , M. Petrik [-] , P. Neubauer [-] (75. V. Kříž [-] ) - M. Černý [-] (6. L. Sýs [-] ) , Š. Vrša [-] , J. Kolarik [-] , M. Gregar [-] (80. M. Fila [-] ) - A. Zátopek [-] (65. K. Tesař [-] ) , M. Smejkal [-] (87. M. Poul [-] )

TJ Strážek
J. Vala [-] - P. Kupský [-] , F. Šmerda [-] (60. J. Cimbálník [-] ) , J. Melichar [-] , P. Šustal [-] - S. Lahodný [-] , J. Patloka [-] (46. J. Valík [-] ) , M. Christian [-] , T. Christian [-] - M. Svoboda [-] (85. J. Chocholáč [-] ) , Z. Jaroš [-] (81. T. Šikula [-] )

ŽK: 70. M. Petrik , 72. J. Sláma , 89. M. Poul - 35. M. Christian , 60. T. Christian .
Hráči zápasu: L. Benc - J. Vala , M. Christian .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Juda Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.