0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec doma překvapivě prohrál


Branky


16

Pohledec doma překvapivě prohrál s Radostínem B, když v poslední minutě inkasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za chladného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal.Hostující tým, který byl na desátém místě tabulky chtěl domácí zaskočit. Domácí kteří se nacházejí na šesté příčce chtěli zvítězit a připsat si do tabulky tři body. Oba celky si od začátku hlídaly útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážily, tak jak domácí gólman Hájek tak i hostující brankář Veselý žádný střelecký pokus jednoho či druhého celku za svá záda nepustily. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin.Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Radostín rozhodl v poslední minutě

Začátkem a v průběhu druhé půle začali přicházet také další šance. Jenže gólmani obou týmů byli nadále na svém místě. Když už se blížil konec zápasu a všichni si mysleli, že také v druhém poločase žádná branka nepadne, udeřili v 90. minutě hosté a zásluhou Rostislava Večeři šli do vedení - 0:1. Domácí již se nezmohli na odpověď a tak si hosté vezou domů překvapivě tři body, které je posunuli na deváté místo v tabulce.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] , L. Jambor [-] , M. Fajmon [-] , B. Puchýř [-] (85. K. Hofta [-] ) , L. Novotný [-] , M. Šajner [-] , J. Pustina [-] , P. Prchal [-] (69. J. Švanda [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
O. Veselý [-] - D. Homola [-] (65. D. Hrbek [-] ) , R. Večeřa [-] , M. Šimek [-] , J. Koudela [-] , L. Dvořák [-] (50. J. Svoboda [-] ) , P. Gregar [-] , T. Staněk [-] , P. Inwald [-] , D. Invald [-] , L. Invald [-]

ŽK: 66. J. Pustina , 91. M. Šajner - 68. D. Hrbek , 78. D. Invald , 82. L. Invald , 91. T. Staněk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOCOUR Erik - MINYU Ivan, HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Krčál
Tip experta: výhra hostů

Pokud nastoupí za tým hráč hostí Hošek, tak by se měli mít domácí na pozoru. Pravděpodobně ale bude spíše držet doma pivo. (smích) Tímto ho zdravím a přeju výhru Radostínu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích