1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vydřel vítězství


Branky


15

Jimramov vydřel vítězství, když porazil o branku Křižanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel na konci půli do vedení

Za ideálního fotbalového počasí v dalším utkání o záchranu v soutěži přivítali domácí béčko Křižanova. Na začátku utkání se střídaly útoky na obou stranách, ale končily většinou na šestnáctkách. Od 20.minuty zlepšili domácí pohyb, lépe kombinovali a začali hosty výrazně přehrávat. Dobré akce měl na pravé straně Vít Peňáz, ale jeho přesné přihrávky nedokázali spoluhráči využít, když se několikrát vyznamenal výborně chytající Homola. Ve 41.minutě rozehrál volný přímý kop z levé strany Dvořák, jeho přetažený centr posunul Vít Peňáz na Černého, ten poslal ostrý centr před branku a nabíhající Oleh Nyshkur nezaváhal a vstřelil první branku v dresu Jimramova.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve 2.poločase se hra vyrovnala, přibylo osobních soubojů a hra již nebyla tak plynulá. V 58.minutě vystrašil brankáře Hlaváče dalekonosnou střelou Sklenář, ale ten se překvapit nenechal a vytáhl míč nad břevno. Hosté se snažili vyrovnat, ale velmi dobře hrající obrana domácích jim téměř nic nedovolila. Akce domácích zase zastavoval výborně hrající stoper Burian. Závěr utkání již žádné příležitosti nepřinesl a tak domácí získali zasloužené tři body, hlavně za výkon v 1.poločase, a dotáhli se v tabulce na dohled soupeřům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Vydřené vítězství, šancí jsme měli hromadu, ale nepadalo to tam a musím říct, že ke konci mě cvakala prdel, aby sme nakonec nebyli potrestáni. Hlavně díky výborné hře obranné čtyřky jsme udrželi nejtěsnější výhru a bereme další tři důležité body. Pohled na tabulku je najednou výrazně lepší(smích), taky posíláme děkovné pozdravy do Polničky a Oskar boys(smích). Hra hlavně ve druhé půli trochu drhla, ale nejsme v situaci, kdy si můžeme hrát na fotbalisty, musíme dělat body...Děkuju všem klukům za odmakaný zápas a za týden jedeme vyloupit Ujčov, Oskar bude sice nasranej, ale bodů mají dost(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV

SK FC Křižanov B
Martin Homola: Předně je potřeba poděkovat dorostencům (a jejich trenérovi), že zrušili plánovaný přípravný zápas a místo toho jeli s námi. Nebýt jich, možná jsme do poslední chvíle zvažovali, jestli do Jimramova má cenu jezdit. Co se týče zápasu jako takového, těžko se hodnotí - když jedeme na půdu posledního, jakkoliv na tuto příčku Jimramov nepatří, a jednou za zápas vystřelíme, vypovídá to asi o všem. Aby toho nebylo málo, domácí nás poměrně dost dokopali, ale šlo spíš o nešťastnou shodu okolností, zákerně nehráli. Věřím, že všichni marodi budou co nejdřív v pořádku a že i díky jejich pomoci předvedeme diametrálně odlišný výkon, než se nám "povedlo" v neděli.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Dostál [-] , T. Gregor [-] , Z. Novotný [-] , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , P. Nykodým [-] (65. V. Peňáz [-] ) - O. Černý [-] (65. P. Borovský [-] ) , O. Nyshkur [-] (82. J. Sedlák [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - . Střecha [-] (70. J. Horníček [-] ) , T. Plocek [-] , M. Veselský [-] , M. Částek [-] , M. Burian [-] , M. Sklenář [-] (62. J. Uhlíř [-] ) , J. Pavlík [-] (7. B. Horníček [-] ) , D. Plocek [-] (70. M. Král [-] ) , A. Kružík [-] , J. Mužátko [-]

ŽK: 63. T. Gregor - 29. A. Kružík , 81. T. Plocek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: KOCOUR Erik - UHLÍŘ Jaroslav (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jakub Štíbal
Tip experta: výhra domácích

Podle komentáře domácí trenéra (které jsou vždy TOP) bude chtít Jimramov vyhrávat a zápas s Křižanovem bude pro něj velice důležitý. Věřím, že si tento zápas domácí pohlídají a přiblíží se na dva body Bohdalci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích