0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 16:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov si poradil i s Borovanami.


Branky


12

Do Borovan přijel Římov. Římovu se na konci jara začalo dařit. V posledních dvou zápasech vyhrál proti silné Dobré Vodě a Žabovřeskám. Borovanům se naopak hrubě nedaří. Prohráli poslední tři zápasy a naposledy bodovali proti Zlivi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

Obě mužstva již nemohla změnit své postavení v tabulce, a tak se hrálo pro lepší pocity pro dokopnou, na kterou se obě mužstva těšila a chvátala. V 15. minutě se domácí dostali doobrovské šance, ale Struska nedokázal protlačit míč do branky. Ve 30. minutě měl svojí šanci Bujnovský, ale poslal míč jen těsně nad římovskou bránu. Ve 43. minutě vybojoval borovanský Dubský balón, ale jeho střela skončila pouze na břevně římovské branky. Pokračovalo se tedy za bezbrankového stavu. Hostující Římov hrál otevřený fotbal na brejky.

Žáček vstřelil jedinou branku

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a tlačili se do šancí. Tu z 50. minuty skvělým zákrokem zlikvidoval domácí Svoboda. V 60. minutě se hnal sám na brankáře Petr Žáček, udělal kličku brankáři a poslal hosty do vedení. 0:1 V 72. minutě měli domací velkou příležitost. Faktor vyslal střelu, která se odrazila od břevna na čárů, ale kvůli absenci brankové technologie na zápasech Okresního přeboru, mohl rozhodčí Škuthan na svých hodinkách zkontrolovat pouze čas. Branka tedy uznána nebyla. V dalším průběhu se již nic zajímavého nestalo a oba tými mohli zámířit na dokopnou, která byla stejně hlavní událostí dne. Borovany se přes smolné a nepovedené jaro protrápily do TOP5 s čímž mohou být spokojení. Pokud se nim dají všichni hráči dohromady, můžeme se těšit na další ročník, kdy budou patřit k favoritům na postup.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Už se těšíme až se nám uzdraví naši hráči. Langer, Tomášek, Němec, Pileček, Fiala, Adamec, Urban, Ota Zavřel, Tomáš Vacek. Snad se dají brzy dohromady, protože jaro e nám také díky těmto absencím výrazně nevyvedlo.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
Z. Huska [-] - J. Struska [-] , V. Pileček [-] , N. Bujnovský [-] - M. Urban [-] , F. Faktor [-] , J. Vodhánil [-] , V. Frdlík [-] , M. Blažek [-] - P. Dubec [-] , M. Pečman [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - T. Carda [-] , V. Tarasov [-] , P. Trník [-] , J. Šuhaj [-] , M. Bauer [-] , P. Maršík [-] , M. Koupal [-] , F. Šmíd [-] , P. Žáček [-] , R. Chyňava [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BABKA David (N), KOPT Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích