0:3
(0:2)
17. P. Klíma
24. M. Maurer
50. M. Maurer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov B oplatil Žabovřeskám porážku v derby


Branky


17. P. Klíma , 24. M. Maurer , 50. M. Maurer (p.)
10

V sobotu 21.5. bylo na programu 22. kolo okresního přeboru a do Žabovřesk zavítal rival nejhrubšího zrna společný tým Jankova a Dubného. Na podzim bral všechny body tým Žabovřesk a tak mu to teď hosté chtěli oplatit. Trenérské duo Kročák – Bürger nenechalo nic náhodě a přijelo s velmi silným a dobře poskládaným týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíma otevřel skóre

Od prvních minut bylo jasné, kdo dnes bude na hřišti pánem. Hostující mladíci nepůjčovali domácím míč a točili je na obranné polovině. Domácí borci se snažili zhušťovat prostor a nedávat hostům šance ke střelbě. V 17. minutě však domácí obrana kapitulovala poprvé. Na pravé straně se hezky uvolnil P. Mizera a přesnou nahrávkou oslovil před poloprázdnou brankou P. Klímu, který už věděl, co s balónem. 0:1 Zasloužené vedení vlilo hostům ještě více sil a dál se tlačili do zakončení. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Ve 24. minutě se po skrumáži ve vápně dostal M. Maurer a bezpečně uklidil míč za bezmocného M. Škaroupku. 0:2 Do konce poločasu už branka nepadla, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Maurer přidal další branku

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí, kdy si vytvořili platonický tlak avšak kromě několika rohů jinak brankáře Šturmu neohrozili. Za to hosté ze své první šance ve druhé půli domácí zchladili třetí brankou. V 50. minutě byl ve vápně faulován M. Maurer a sudí Krčín správně odpískal pokutový kop. Ten si postavil sám faulovaný rodilý Žabák Maurer a proti ,,svým“ vstřelil druhý gól v zápase a zvýšil už na 0:3. Byla to již jeho 14. branka v sezoně. Tento nadějný mladík tak zažívá životní sezónu, kdy je schopen trefit zařízení alespoň dvakrát z pěti pokusů. Největší a jedinou šanci domácích měl v závěru utkání D. Ryneš, kterého z rohového kopu našel L. Formánek, bohužel nechal vyniknout jen B. Šturmu v brance hostí. Domácím se nepodařilo za celý zápas překonat bezchybnou obranu hostů a tak utkání skončilo prohrou Žabovřesk 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Prohrané derby se vždy hodnotí špatně. Bohužel jsme soupeři v ničem nestačili. Kluci z Dubného byli po celý zápas běhavější, dravější, více chtěli, bylo na nich vidět, jak moc chtějí vyhrát a oplatit nám podzimní prohru. Všechny tři branky nám dali kluci, kteří bydlí v Žabech a hrají za Dubné, což je paradox. Hráčem utkání pro mě byl jednoznačně Matěj Maurer, který byl u všeho podstatného. Ten kluk má potenciál, mohl by to dotáhnout třeba i do 1:B, kdyby se více věnoval fotbalu a ne štikám.:) Normálně to nedělám, ale dnes musím vyhlásit i nejhoršího hráče utkání a tím jsem byl bohužel já. Po pátečním srazu třídy ze základní školy jsem byl lehce indisponován, kdy na mě hostující tým nasadil svého trenéra T. Bürgera, který mě nutil porušit životosprávu a nalejval mě slivovicí a následně cestou domů, mě shodil z kola. :-) To hrubě ovlivnilo můj výkon. Sorry týme. Na dokopné očekávám adekvátní ohodnocení mého přestupku.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , D. Lukač [-] - J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] - J. Pilný [-] , M. Kudláček [-] , J. Horský [-] -

SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Honner [-] , F. Černý [-] - J. Beníšek [-] , P. Stráda [-] , V. Jirkovský [-] , P. Klíma [-] , J. Vokurka [-] - O. Maxa [-] , M. Maurer [-] - J. Píša [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠTANDA Rudolf (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích