Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady těsně podlehly Borovanům.


Branky


10

V dopoledním utkání zavítaly na hřiště Nových Hradů Borovany a chtěli opět naplno bojovat. Domácí zase chtěli využít oslabené sestavy hostí a odpíchnout se od spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomášek dvěma góly rozhodl

Od začátku zápasu se hrálo oboustranně bojovné utkání. Domácí zahrozili hned ve 2. minutě, po rohu hlavou zamířil novohradský hráč jen těsně nad. V 7. minutě borovanský po ose Němec, Bujnovský, Račák dostali míč k Martinovi Tomáškovi, který dostal míč na šestnáctku a následně prošel středem obrany, aby střelou k tyči rozvlnil síť. 0:1 V 11. minutě postupoval domácí útočník ze strany na Svobodu, ale brankář hostí předvedl perfektní zákrok. V 17. minutě po kombinační akci Tlamsa, Bujnovský, Vacek přebral míč opět Martin Tomášek na hranici šestnáctky a krásnou střelou opět překonal svého jmenovce v bráně domácích. 0:2 Ve 22. minutě měli po zmatku borovanské obrany obrovskou šanci domácí, ale míč zamířil pouze vedle. V 25. minutě po akci Vodhánil, Urban, Račák, mohl zkompletovat rychlý hattrick Tomášek, ale Tomášek v bráně předvedl perfektní zákrok. O 5 minut později se dostali do slibné příležitosti opět domácí, ale opět skvěle zasáhl Svoboda. V 33. minutě zakončoval borovanský Bujnovský střelou z 20. metrů těsně vedle pravé šibenice. Utkání nahoru dolu mohli v 36. minutě zdramatizovat Nové hrady po akci Silmbrod, Kotrč, ale následná střela mířila pouze do rukavic brankáře. Nic dalšího se nestalo a tak poločas skončil 0:2.

Silmbrod hlavní postavou druhého poločasu

Hned po změně stran měli Borovany velkou šanci, když Račák přihrál Stodolovskému, který mohl zakončovat sám, ale zvolil přihrávku na Tomáška, kterého skvěle vychytal skvěle chytající brankář domácích. V 50. minutě postupoval Tomášek zcela sám na novohradskou branku, ale třetí branka mu byla osudná a zamířil opět vedle branky. Domácí začali hrozit rychlými nákopy a dělali problémy borovanské obraně. Další velkou šanci zazdil v 55. minutě opět domácí útočník střelou z 10. metrů nad bránu. V 60. minutě pak po samostatné šanci Bujnovského zakončoval nestárnoucí Račák, ale branky se nedočkal. Domácí dále útočili a nic nevzdali. Opět se hnal domácí útočník sám na branku, ale opět nevyzrál na Svobodu. V 79. minutě se konečně domácí dočkali, kdy po samostatné akci snížil kanonýr Martin Silmbrod. 1:2 Po rohu Urbana v 82. minutě mohl rozhodnout Tomášek, ale opět nepřekonal brankáře Tomáška. V 88. minutě mohl rozradostnit domácí Silmbrod, který se hnal sám na Svobodu, lobem ho překonal, ale míč zamířil pouze do tyče. Utkání skončilo po akci Vacka, který postupoval sám na Tomáška, ale opět selhal. Zápas tedy skončil 1:2



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (brankář Nové Hrady): Střetnutí s Borovany nabídlo vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách. Rozhodla dvě chladnokrevná zakončení Martina Tomášků hned z úvodu zápasů. Pak už to bylo jen představení zahozených šancí. Snížení v závěru nás sice ještě dokázalo dostat na koně, ale podruhé se nám velmi dobře chytajícího brankáře hostí překonat nepodařilo.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Zápas mohl skončit klidně 4:4. Za stavu 0:2 pro nás jsme zahodili dvě 150% šance, které by dodali týmu klid. Děkujeme našim hráčům za bojovnost a nasazení. Nové Hrady zaslouží za bojovnost pochvalu, že to nevzdali a hráli až do konce. Dobře pískal rozhodčí Krčín.



Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Jelínek [-] - M. Zajac [-] - J. Bláha [-] , M. Silmbrod [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , M. Vrobel [-] , M. Silmbrod [-] , M. Bican [-] , A. Ragaň [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - J. Struska [-] , B. Němec [-] , P. Tlamsa [-] , M. Račák [-] , J. Alexa [-] - M. Urban [-] , N. Bujnovský [-] , M. Tomášek [-] - J. Vodhánil [-] - D. Stodolovský [-]

Hráči zápasu: M. Silmbrod - M. Tomášek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - HOFER Pavel (N), BLAŽEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích