2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice vyhrály a postupují!


Branky


14

Vyrovnaný zápas rozsekli domácí v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hrál se velmi vyrovnaný zápas, kdy domácí marně hledali skulinku v obraně a museli se obávat nebezpečných útoků. Snad v jediné šanci našel Tesař na vápně Adamenka, jehož umístěnou placírku vytáhl brankář hostů na roh. Hosté byli v první půli nebezpečnější, ale protečovaná hlavička šla těsně vedle, ránu na bližší tyč kryl Laš a dva tresné kopy z nepříjemné vzdálenosti se nepovedly.

 

Domácí po přestávce rozhodli

I v druhém poločase byla patrná velká nervozita domácíchí. TomášLaš dokázal vytáhnout krásnou gólovou střelu na břevno. Uklidnění domácím přinesla 68. minuta, kdy si zpětnou přihrávku Jaška zkušeně pustil Palát a velmi chladnokrevně zakončil k tyči - 1:0.  Definitivní pojistku výsledku dal po nedorozumění brankáře a obránce do prázdné branky pohotově Kučera - 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
FC Rapotice (web): Poděkování patří všem věrným fanouškům , hráčům, vedení FC a hlavně trenérům - Liboru Sádlíkovi, který tuto jízdu v podzimní části rozjel a Tomáši Brabencovi, který ji dotáhl do vítězného konce.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Od začátku bylo vidět oboustranné vysoké nasazení. Gólové šance moc k vidění nebyli. My tu největší trefili do břevna. Domácí využili jednou přečíslení ve vápně a šli do vedení. To v závěru při naší otevřené hře zvýšili. Po prohře Dukovan, tak tedy mohli domácí slavit postup, k čemuž jim gratuluji.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] , M. Sobotka [-] (23. J. Tesař [-] ) , M. Němec [-] (87. A. Chatrný [-] ) , D. Liusik [-] (46. M. Dobeš [-] ) , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , J. Matoušek [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , T. Bastl [-] , M. Hošek [-] - M. Jindra [-] , R. Menčík [-] (78. J. Kolář [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , D. Vacuška [-] - M. Axman [-] , T. Süssenbek [-] (58. J. Kalášek [-] )

ŽK: 24. D. Liusik , 67. M. Jašek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - BABÁK Martin, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Laš
Tip experta: výhra domácích

Tady nelze jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích