2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko udolalo Kouty


Branky


63. T. Bastl , 78. M. Axman - 23. J. Roušar
14

Hosté sahali po bodech, ale nakonec oidjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned ve 2. minutě se dostal za hostující obranu Axman. Obešel i vyběhnutého Dohnala, ale střelu do odkryté brány stačil vracející se obránce odkopnout. O chvíli později byl v úniku Sussenbek. Střela slabší nohou ale skončila v brankářově náruči. Tím aktivita domácích skončila. Začali hrát stejnou hru s hosty, což vedlo k jednoduchým nákopům přes obranné řady. To očividně sedělo více Koutům. Do nebezpečných situací se postupně dostali Coufal se Salákem. Odměna za větší aktivitu přišla pro hosty ve 23. minutě, kdy se po opětovném centru do vápna dostal k míčí nikým nehlídaný Roušar a hlavou zajistil hostům vedení - 0:1. Domácí se po půl hodině probrali a do konce poločasu hosty zatlačili. Dobrý střelecký pokus Křivánka a dvě hlavičkové šance Axmana a Tesaře k vyrovnání ale nevedli.

Domácí po přestávce otočili

Ve druhé půli byla převážně vedená hra na hostující polovině hřiště. Ti se snažili úpornou obranou hrou o udržení hubeného vedení. To jim mohl vzít Tesař P., ale sám před Dohnalem mířil vedle. Následně opět Axman po úniku a kličce Dohnalovi míč směřující do brány nedotlačil, neboť mu jej Růžička skluzem odkopl. V 63. minutě si na přetažený centr naběhl Bastl a skluzem se štěstím protlačil míč do brány - 1:1. Tlak domácích gradoval a po několika dalších možnostech uplatnil svůj důraz ve vápně Axman a v 78. minutě dotlačil míč přes obránce i brankáře do brány - 2:1. O chvíli mohl zvýšit Bastl, ale jeho utaženou střelu bravurně vyrazil Dohnal. V poslední desetiminutovce se najednou probudili i hosté a dvěma nebezpečnými střelami sahali po vyrovnání. To jim Kopeček ovšem nedovolil.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk KIncl (trenér): V zápase jsme se na výhru dost nadřeli. Hosté se naší laxností dostali do vedení. Po tolika neproměněných šancích, co jsme měli, nám nakonec dvě padli.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Smetana [-] (17. Z. Koutný [-] ) , O. Tesař [-] , L. Niederhofer [-] - M. Jindra [-] , R. Menčík [-] (77. J. Kalášek [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , D. Vacuška [-] - T. Süssenbek [-] (46. T. Bastl [-] ) , M. Axman [-] -

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - F. Salák [-] (80. M. Mašek [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Nestrojil [-] , F. Coufal [-] , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (69. J. Nováček [-] ) , M. Vrzal [-] (61. D. Stejskal [-] )

ŽK: 92. P. Tesař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - RYGL Luboš, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Tesař
Tip experta: výhra domácích

Domácí by měli potvrdit postavení v tabulce vítězstvím.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích