P. Hrůza 56. (vl.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice remizovaly ve Žďáře


Branky


56. P. Hrůza (vl.) - 17. M. Pánek
14

Hosté po půli vedli, ale žďárská rezerva po přestávce dokázala srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zápas začal z obou stran trochu opatrně a míč byl častěji v autovém zázemí než na hřišti. První větší příležitost zápasu přišla až v 17. minutě, avšak byla hned golová. Domácí si zavařili vlastním autovým vhazováním, které propadlo na středu osamoceného Pánka, ten si míč navedl a vyslal střelu, která sice neměla velkou razanci, zapadla však přesně k Hajného pravé tyči - 0:1. Po obdržené brance se domácí snažili zvýšit aktitivu, oproti předchozím zápasům je ale trápilo spoustu nepřesností jak v prvním doteku, tak v přihrávkách. Do velké šance na vyrovnání se dostal Štursa, na centr z levé strany nabíhal ve vápně nikým neatakován, ale jeho prudká hlavička mířila nad bránu. V prvním poločase jsme již moc šancí neviděli a hosté si tak nesli do kabin vedení.

Domácí po přestávce srovnali

V druhé půli se domácí začali více tlačit před brankáře hostí, ten si však s většinou našich pokusů dokázal poradit. Vyrovnání se dočkali v 56. minutě, po pravé straně utekl Štursa a jeho centr do vápna si hlavou nešťastně srazil do vlastní brány Hrůza - 1:1. Velkou příležitost k dokonání obratu měl už po pár minutách na hřišti Chroustovský, po přihrávce z levé strany se dostal až před brankáře hostí, ten však včasným výběhem zmenšil úhel a jeho střelu dokázal zablokovat. Hosté mohli rozhodnout v samotném závěru, kdy centrovaný balón propadl na zadní tyč, kde dobíhal útočník hostí, Hajný se ale včas stihl přemístit a jeho střelu vychytal. Body se tak v tomto zápase spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Dnešní zápas se nám moc nepovedl, dělaly jsme hodně osobních chyb a nedokázali jsme se dostat do našeho obvyklého tempa. Na druhou stranu jsem rád, že i když to nebyl zrovna náš den, tak bereme proti silnému soupeři alespoň bod.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - V. Frieb [-] , D. Kulhánek [-] , P. Viliš [-] (69. F. Chroustovský [-] ) , P. Klouda [-] (82. M. Blažíček [-] ) , R. Štursa [-] , D. Musil [-] , P. Machatka [-] , M. Zažímal [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - J. Holčapek [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , P. Kotačka [-] (75. J. Fejta [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] (89. T. Bílek [-] ) , K. Busta [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 70. J. Havlík - 79. T. Kotačka , 89. J. Fejta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Žďár hraje ve velké pohodě a bez problémů si připíší tři body.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích