1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky chtěly překvapit!


Branky


9

Okříšky sehrály domácí utkání už v dopoledních hodinách s prvním mužstvem tabulky. Domácí tým mohl jen získat, ale hostující tým si jasné vedení potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o šancích

V netradičním čase utkání se domácí hráči pustili do již jistého vítěze KP odvážně a byli za svou snahu odměněni, když v 8. minutě se protáhl přes tři hráče Večeřa, který v tomto domácím utkání zakončil svou kariéru v A-mužstvu a nedal brankáři šanci- 1:0. Hosté se osmělili ve 20.minutě, když se Holenda protáhl mezi obránci, ale Fiala s námahou vyrazil. Hosté se dočkali vyrovnání ve 27.minutě po rohovém kopu zakončoval s pomocí teče domácích hráčů Vlček- 1:1. S domácími vyrovnání neotřáslo a dál se snažili o vstřelení branky. Nejblíže vstřelení byl opět Večeřa, když Ryšavý vybojoval míč u brankové čáry a přihrál zcela volnému Večeřovi a ten prováhal okamžik k vstřelení branky.

Druhý poločas

V 64. minutě po sérii rohů hosté udeřili, když se hlavou trefil Vlček- 1:2. Domácí se snažili vyrovnat, hosté však pronikali do otevřené obrany, ale své šance nevyužili. V 79. minutě již domácí obrana nestihla pokrýt volného Pohana a ten křižnou střelou prostělil Fialu potřetí- 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Petr Kremláček, jednatel: Hosté byli ve druhém poločase lepším týmem, ale domácí hráči se nemusí za svůj předvedený výkon stydět.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - R. Ryšavý [-] , P. Dubský [-] , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , J. Částka [-] (64. T. Trnka [-] ) , V. Němec [-] , I. Večeřa [-] (44. V. Bulant [-] ) , M. Mašek [-] , F. Rampír [-] (72. M. Zeman [-] ) , R. Bence [-]

TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - P. Šíma [-] , M. Řezáč [-] (46. V. Ganobjak [-] ) , M. Štěpánek [-] , P. Honzárek [-] - J. Moravec [-] (46. T. Marek [-] ) , J. Holenda [-] , P. Jiřík [-] (74. M. Pohan [-] ) , D. Vlček [-] - P. Soukup [-] (46. M. Eremiáš [-] ) , M. Fukan [-]

ŽK: 23. F. Rampír - 22. P. Jiřík , 55. V. Ganobjak .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - HOLUB Radim, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích