0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 13:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10

Vedoucí tým tabuliky TJ Dálnice Speřice navázali na výhru z předchozího zápasu a pohlídali si jasně vedení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí tým sehrál zápas s vedoucím mužstvem tabulky. Z počátku bylo jasné, že jsou Speřice lepším fotbalovějším týmem. Také hned v 19.minutě skórovali, když šel centr do vápna a tam byl úplně sám Dominik Vlček, který proměnil a hostující tým vedl 0:1. Žirovnice měla také šance - hostující vykopli balón Pavla Pacholíka těsně před brankovou čarou a další šance domácího kapitána Jakuba Vodáčka. První poločas byl o šancích, ale do konce poločasu už žádná branka nepadla.

Druhý poločas

Druhý polčas začal bojovností obou týmů. Ale domácí celek si bohužel nepohlídal hostujícího hráče, který šel v 62.minutě sám na branku - gólman Dominik Švec vyrazil, ale bohužel jen k Martinovi Eremiáši, který dorážel do prázdné branky. Speřice vedli 0:2. Nehrálo se pouze na jednu branku a bojovnost byla na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Švec Martin, trenér: "Hráči neodehráli vůbec špatný zápas. Pak už bohužel nebyla síla a Speřice byli fotbalovějším týmem. Zasloužená výhra hostujících."




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - V. Kučera [-] , V. Cajz [-] , K. Tolkner [-] , T. Knotek [-] , J. Smrčka [-] (81. M. Drápal [-] ) , M. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , P. Pacholík [-] , J. Svoboda [-] , V. Kněžínek [-]

TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - M. Fukan [-] , T. Marek [-] , P. Šíma [-] , M. Štěpánek [-] (81. P. Jiřík [-] ) , P. Honzárek [-] - D. Vlček [-] , M. Eremiáš [-] (67. J. Moravec [-] ) , D. Jančík [-] , J. Holenda [-] - P. Svoboda [-]

ŽK: 50. D. Vlček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PORUPKA František - FABEŠ Roman, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů