J. Mužík 21. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná doma proměnila penaltu a porazila Třebíč


Branky


21. J. Mužík (p.)
12

První domácí utkání jarní části se hrálo v opravdu zimních podmínkách. Domácí postrádali v sestavě několik hráčů a tak se na hřišti opět představil dlouholetý kapitán a ikona Polné Tomáš Reiterman a svému týmu výrazně pomohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokorný zlikvidoval tutovku Třebíče

V 5. minutě se řítil Adam Průcha na gólmana hostí, nestačil však akci dotáhnout do gólového efektu. Ve 21. minutě zahrával trestný kop Jiří Mužík, třebíčský hráč zasáhl míč v šestnáctce volejbalovým způsobem a rezultovala z toho penalta. Tu s přehledem proměnil Mužík 1:0. V 31. minutě po chybě hostujícího gólmana minul Tomáš Matějíček soupeřovu prázdnou branku. Ve 40. minutě unikl obraně hostů Adam Průcha, ale ani napodruhé se mu nepodařilo vstřelit branku. Ve 45.minutě měli třebičští jedinou gólovou šanci v utkání, Tomáš Pokorný ji doslova zázračným zákrokem zlikvidoval.

V 55. minutě střelu hostů z úhlu vyráží Pokorný na rohový kop. V 67. minutě byl po dvou žlutých vyloučen hráč hostí Martin Rygl a domácí tak měli možnost přesilovky. Hosté hráli na čím dál větší riziko a Polenští měli k dispozici řadu výhodných přečíslení, řešili je však příliš zbrkle. Jiří Mužík v 83. minutě dokonce nedokázal skórovat ani do prázdné branky. V druhé půli již gól nepadl a tak si Polenští připisují do tabulky tři body za hubené, ale zasloužené vítězství.

Zdroj: www.tjsapelipolna.cz



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Košík [-] , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] (85. D. Skotar [-] ) , T. Matějíček [-] , J. Mužík [-] , M. Boháček [-] , M. Mikeš [-] , T. Reiterman [-] (79. P. Barák [-] )

HFK Třebíč
N. Intorre [-] - A. Suchna [-] - M. Hošek [-] (46. M. Minář [-] ) , P. Sedláček [-] (85. F. Milazzo [-] ) - Y. Brovchenko [-] , T. Nnadi [-] , M. Rygl [-] , T. Hobza [-] , O. Jeřábek [-] , L. Tomek [-] , L. Karásek [-] (78. P. Saitl [-] )

ŽK: 62. A. Průcha , 86. M. Šimek - 12. L. Tomek , 20. A. Suchna , 21. M. Rygl . ČK: 67. M. Rygl .
Počet diváků: 7. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - PORUPKA František, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů