0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko stále čeká na výhru, prohrálo s Třebelovicemi


Branky


74. J. Jurka , 80. M. Máca
0

V neděli odpoledne se na hřišti Jemnicka představil druhý tým tabulky Třebelovice. Hosté mají zatím výbornou bilanci a z pěti odehraných zápasů ztratili pouze dva body. Domácí na tom byli o poznání hůř a se dvěma body se pohybují ve spodních patrech tabulky Okresního přeboru. Favorit utkání svoji roli potvrdil a po celý zápas diktoval tempo hry a zaslouženě zvítězil. O branky hostů se postarali Jurka a Máca.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hosté a vlažní domácí

Od úvodního hvizdu sudího Mitáše si vzali taktovku hry na starost hráči hostujícího celku. Od začátku byli lepším mužstvem, dobře kombinovali a hráli pohledný fotbal. Jenom branky tomu chyběly. Domácí držel nad vodou výborně chytající zkušený gólman Růžička a oba samostatné nájezdy Mácovi vychytal. První poločas tak diváci viděli jenom převahu hostů, ale na góly si museli počkat až do druhé pětačtiřicetiminutovky.

 

Góly padaly v poslední čtvrthodině

Ve druhé půli se pokračovalo v zajetých kolejích z poločasu prvního. Hosté lepší na míči a domácí se jen marně pokoušeli něco vymyslet směrem dopředu. Kupodivu to mohli být oni, kdo mohl jít do vedení. Nejzkušenější hráč domácích Gardoň ale ve své příležitosti selhal. Hosté na první gól čekali až do 74. minuty. Závar před Růžičkou na potřetí dopravil do sítě Jan Jurka a uklidnil tak hostujícího trenéra Veverku. O šest minut se kormidelník Třebelovic mohl na střídačce radovat znovu. Brankář Marek Nesiba stáhl do rukavic dlouhý balón, okamžitým výkopem vyslal na steč Marka Mácu, který do třetice všecho dobrého nakonec na Růžičku vyzrál a zajistil Třebelovicím výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Pavel Klejdus - trenér 1.FC Jemnicko B: Třebelovice byly po celý zápas jednoznačně lepším mužstvem, velice dobře kombinovali, hráli jednoduchý fotbal. Někteří naši hráči den před tím asi trochu flámovali, protože s jejich výkonem jsem nebyl vůbec spokojen a hodně mě to zklamalo. Stav 2:0 je pro nás ještě milosrdný.

TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér TJ Třebelovice: Dá se říct že jsme měli celý zápas pod kontrolou a byla jen otázka času kdy dáme gól. Domácí dlouho držel Růžička, který chytal výborně. My jsme podali velmi dobrý kolektivní výkon a za to bych chtěl hráče pochválit. Výhra byla zasloužená.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - M. Hošek [-] , K. Tesař [-] (46. J. Kopr [-] ) , J. Gardoň [-] (66. J. Trávníček [-] ) , P. Nevrkla [-] (72. M. Polák [-] ) , J. Kříž [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , M. Liška [-] , R. Komenda [-] , D. Smetana [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , V. Kotačka [-] - J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] - K. Kapko [-] (86. J. Krula [-] ) , O. Navara [-] (79. M. Sláma [-] )

ŽK: 44. M. Sevelda .
Místo: Vratěnín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - MACEK Ivo, SKÁLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.