2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma opět zvítězily


Branky


7

Fotbalisté Hartvíkovic si v domácím zápase s Výčapy připsali výhru 2:0 a stále jsou nejlepším týmem jara

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hartvíkovice- Výčapy 2:0

 

Utkání při velké teplotě se hrálo ve vysokém tempu, hosté disponují velkou fyzickou aktivitou. Zápas se odehrával většinou ve středu hřiště a z obou stran při útočném výpadku si obrana většinou poradila a když už se některé z mužstev přece jen dostala do šance, tak si golmani na obou stranách s tím bez většího problému poradili. 

 

 

 

 

 

Domácí rozhodli o výhře ve druhé půli

I druhý poločas se odehrával v podobném módu a víceméně se čekalo, kterému z mužstev se dříve podaří otevřít skóre.  Hartvíkovice chtěli využít domácího prostředí a začli se více tlačit do zakončení a to se jim nakonec v 69’ podařilo, kdy Sýkora Milan krásně našel průnikovou přihrávkou Kopuletého Davida a ten přízemním centrem našel dobře postaveného Sýkory Jakuba 1:0. Hosté ve snaze o vyrovnání se začali také více tlačit před branku domácích, jejich šance většinou skončili na pozorné obraně, nebo dobře chytajícím brankáři Chalupovi. V 90’ zahrávali hosté rohový kop, který skončil mimo branku a tak se k rychlé rozehrávce od branky postavil Sýkora Milan a dlouhým nákopem na Jakuba Sýkory, který byl na půlce jeden na jednoho obešel obránce a postupoval sám na brankáře, byl ovšem ještě v rychlosti doplněn Horkým a před brankářem ještě volil nahrávku a pro Horkého už nebyl problém míč dopravit do sítě 2:0. A tak se domácí mohli radovat z další výhry a celkově s dobře povedeného  jara. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Jsem strašně rád za vítězství, dnes to bylo pro hráče náročné, hosté byly po fyzické stránce dobře připraveni. Jsem také šťastný za odehrané jaro, po podzimu jsme byly na chvostu tabulky, jaro nám vyšlo jak herně, tak výsledkově a nakonec můžeme být spokojeni s celkově pěkným čtvrtým místem.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] , M. Sýkora [-] - V. Nováček [-] (88. M. Sýkora [-] ) , D. Kopuletý [-] (75. J. Gottvald [-] ) , V. Hadraba [-] (46. M. Záviška [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] - P. Křivánek [-] (60. J. Sýkora [-] )

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - D. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , R. Večeřa [-] , S. Renát [-] , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] (40. M. Kouřilek [-] ) , R. Zmeškal [-]

ŽK: 52. M. Outulný - 59. L. Jeleček , 90. R. Zmeškal .
Hráči zápasu: P. Chalupa , M. Sýkora - S. Renát .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: KŘEN Filip - KOPULETÝ Jiří (N), JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou jarních procitnutí vyjde lépe rozjetý Hartvíkovicím

Tip: výhra domácích