Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov zvítězil v Náměšťi B


12

Fotbalisté Chlístova vybojovaly tři body na půdě Náměšťě B a upevnili si pozici v horní polovině tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Náměšť B přivítala na svém hřišti fotbalisty Chlístova. V minulém kole si Náměšť připsala všechny tři body na půdě Studence v poměru 2:1. Chlístov naopak doma schytal výprask od druhých Moravských Budějovic, kterým podlehl 0:4.Na podzim se v Chlístově oba celky rozešli smírně 3:3. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané se dostali do vedení domácí, když se prosadil ve 14. minutě Marek Stachovič - 1:0. Hosté se samozřejmě snažili o vyrovnání, což se jim nakonec podařilo ve 38. minutě. Autorem branky byl Jakub Pokorný. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1. Zápas tak byl zcela otevřený. 

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Hned po pauze se opět prosadili hosté, když se trefil Michal Kuchařík - 1:2. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale v 70. minutě přišla další rána pro domácí tým. Již na 1:3 zvyšoval Tomáš Kuchařík a hosté tak byli blízko třem bodům. A to ještě nebylo vše. V 83. minutě se prosadil ještě Miroslav Svoboda - 1:4. V 85. minutě pak ještě vykřesal malou naději Marek Veselý - 2:4. V 90. minutě pak udělal ještě ze zápasu drama svou druhou brankou opět Marek Veselý, ale to už bylo pozdě - 3:4.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Do zápasu s Chlístovem jsme nastoupili celkem dle našich představ. Šli jsme do vedení, ale bohužel jsme do konce poločasu i inkasovali. Do druhého poločasu jsme museli z ruzných důvodů prostřídat sestavu a to se projevilo i na naší hře. Soupeř hrozil z rychlích brejků a nakopávaných míčů, se kterými jsme jsi několikrat nevedeli rady a to se také projevilo ve skóre. Nakonec jsme dokazali ještě zápas zdramatizovat ale bohužel už bylo pozdě.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - M. Kašík [-] (46. M. Křivánek [-] ) , T. Jabůrek [-] , V. Kopuletý [-] (30. A. Křivánek [-] ) , M. Veselý [-] , M. Štolfa [-] , F. Tomek [-] , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] (80. M. Sobotka [-] ) , M. Stachovič [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - T. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , M. Špaček [-] (86. P. Rygl [-] ) , M. Rygl [-] (76. D. Brestovský [-] ) , V. Kučera [-] (46. M. Svoboda [-] ) , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-]

ŽK: 56. P. Špaček , 58. M. Rygl , 70. F. Wortner .
Hráči zápasu: M. Veselý - M. Kuchařík .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas přinese jen poskrovnu gólů a může rozhodnout klidně jen jedna branka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích