5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jiřic s přehledem přehrála poslední Mnich


Branky


22. J. Langr , 28. M. Jirků (p.) , 44. J. Hrůza , 83. V. Domin , 85. J. Rohovec - 58. M. Hrdlička
0

V zápase dvou týmů, které se v této sezoně III. třídy ještě neradovaly z vítězství, vyšel s přehledem jako vítěz nováček soutěže, B mužstvo Jiřic. Hosté z Mnichu, kteří se pevně usadili na poslední příčce tabulky, nenašli svou dávno ztracenou formu ani v Jiřicích. Domácí rezerva zápas zcela opanovala a po výhře 5:1 získala potřebné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Langrův gól z poloviny hřiště nasměroval jiřickou rezervu k jasnému vítězství

Začátek utkání a celá první půle vyšla lépe domácímu celku. Od první minuty měly Jiřice mnohem více ze hry a dostávaly se už od prvních minut do mnoha šancí, které trestuhodně neproměňovaly. První branka padla až ve 22. minutě po dalekonosné střele domácího stopera Jiřího Langra. Jeho oblouček skoro z poloviny hřiště zaskočil hostujícího golmana a zapadl za jeho záda. Tato šťastná branka domácí uklidnila a o několik minut později po průniku domácího útočníka Hrůzy dostaly Jiřice po faulu hostující obrany výhodu pokutového kopu. Ten se štěstím proměnil domácí záložník Jirků, když otřel míč o levou tyč. Domácí měli i nadále více ze hry a svůj tlak korunovali krásnou brankou ve 44. minutě, kdy se prosadil hlavou domácí útočník Hrůza po pěkném centru Pexy. Do kabin se tedy šlo za vedení domácích 3:0, které bylo naprosto zasloužené.

 

Hosté se ve druhé půli zlepšili, přesto z Jiřic odjeli s vysokou porážkou

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když hned od první minuty hráli s větším nasazením než Jiřice, které byly zjevně ukolébané tříbrankovým vedením z první půle. Fotbalovost se z hřistě naprosto vytratila a aktivnější hosté zaslouženě snížili, když si na centr z pravé strany naběhl hostující útočník a pohotově snížil na rozdíl dvou branek. Po inkasované brance byli i nadále lepší hosté, ale do další šance už se dostat nedokázali. Posledních deset minut už patřilo domácím, když dokázali několikrát pěkně zakombinovat a přidali ještě dvě branky. Nejprve se prosadil střelou z malého vápna domácí útočník Domin po krásném centru Rohovce. O pár minut později se ješte dokázal prosadit sám útočník Rohovec, střelou z vápna k pravé tyči po pěkném přiklepnutí dobře hrajícího domácího matadora Horkého. Zápas tedy skončil zaslouženým vítězstvím domácích Jiřic 5:1, především díky povedenému prvnímu poločasu.


Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Jakub Frantál (trenér Jiřic B): V prvním poločase jsme hráli pěkný kombinační fotbal a hosté nám nestíhali. Ve druhé půli jsme začali velice laxně a hosté nás svojí bojovností potrestali gólem. Konec utkání se nám vyvedl a dovedli jsme zápas k vysokému vítězství. Zisk tří bodů nás těší a budeme chtít vítězství zopakovat v dalším kole na hřišti Lukavce.




Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - J. Langr [-] , F. Krejčí [-] , J. Záviška [-] (46. M. Trnka [-] ) , P. Příhoda [-] - R. Pexa [-] , D. Vincenc [-] (46. J. Rohovec [-] ) , P. Novák [-] - M. Jirků [-] , J. Hrůza [-] (46. P. Maděra [-] ) , V. Domin [-] -

TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - J. David [-] , J. Švácha [-] (46. P. Musil [-] ) , Z. Mocek [-] , M. Cabaj [-] , P. Novotný [-] , M. Vaněk [-] , M. Hrdlička [-] , J. Dvořáček [-] (46. L. Chaloupek [-] ) , M. Fryc [-] , P. Koukal [-]

Hráči zápasu: V. Domin , J. Rohovec - M. Šimeček .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - PETŘÍK Martin (N), KOUBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.