1:1
(0:0)
56. M. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v posledních minutách urvali bod


Branky


3

Domácí Choltice přivítali na svém trávníku hostující Rozhovice. Hosté byli aktivnější a vytvářeli si šance, dali gól, ale v samotném závěru přišel zvrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté

Hosté naskočili do zápasu aktivněji a vytvářeli si více šancí, ale gól nepadl. Hra se na chvíli obrátila a domácí se dostávali do šancí ze standardních situací, kdy dokázali ohrozit rozhovickou branku, gólman Michal Barva ale za sebe míč nepustil.

 

Rozhovice si vypracovaly další šanci a to, kdy po levé straně zakončoval Zdeněk Kopp, ale pouze do tyče branky Choltic. Hra se držela primárně na středu hřiště. Po prvním poločase skončil stav nerozhodně 0:0.

 

 

Mnoho šancí

Hosté ve druhé půli přidali na pobybu, zlepšili kombinace a začali si vytvářet šance. Za to domácí se k bráně hostí dostali ojediněle. V 56. minutě se diváci mohli dočkat gólu a to, kdy Martin Holub svou výstavní střelou přes zeď trefil šibenici. 0:1. Hosté ve své aktivitě nadále pokračovali a tvořili si další šance, ale žádnou neproměnili. Šance si vytvářeli hráči Z. Kopp, F. Novák, J. Holý, J. Mudruňka nebo O. Zhyhariev.

 

Domácí se ale nevzdávali a po vybojovaných rozích hrozili gólem, to se taky stalo, kdy Danek Jirásek skóroval v 93. minutě a stav byl náhle nerozhodný. To pro hosty byla rána, ale nic s tím už nemohli dělat. Domácí tak v posledních vteřinách zápasu urvali pro sebe alespoň jeden bod a hosty tak obrali o dva. 

 

Choltice za týden čeká venkovní zápas s Hrochovým Týncem a Rozhovice přivítají doma Řečany nad Labem



Ohlasy k zápasu



SK Rozhovice
Hosté: Z utkání odcházíme zklamáni, bohužel i takové zápasy bývají. Za výkon a přístup k utkání zaslouží hráči pochvalu. V týdnu opět potrénujeme, abychom v sobotu potěšili naše diváky v posledním domácím utkání.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - A. Tomič [-] , F. Völkl [-] (56. P. Praus [-] ) , F. Barták [-] (70. J. Kadlec [-] ) , D. Jirásek [-] , L. Heblík [-] , J. Hutla [-] , J. Kohoutek [-] , J. Kohoutek [-] , M. Tiler [-] , R. Chudomel [-]

SK Rozhovice
M. Barva [-] - M. Holub [-] , M. Netáhlo [-] , J. Mudruňka [-] (87. J. Pekař [-] ) , Z. Kopp [-] , P. Bačkovský [-] (82. S. Pieies [-] ) , D. Stejskal [-] , F. Novák [-] (79. O. Zhyhariev [-] ) , M. Tomčík [-] , D. Dvořák [-] , O. Pilný [-] (76. J. Holý [-] )

ŽK: 25. F. Völkl , 54. D. Jirásek , 90. J. Kohoutek - 76. D. Stejskal , 90. J. Pekař .
Místo: Choltice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Čech Karel - VALENTA Jan, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů