4:1
(2:0)
90. M. Horáček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Přelovice zvládly boj


Branky


28. A. Šprync , 40. V. Řehák , 57. M. Ferčák , 75. J. Klas - 90. M. Horáček (p.)
3

Domácí Přelovice přivítali na své půdě hostující Skuteč. Skuteč se potýkala s absencí v týmu, ale veřila si na bodový zisk, začátek zápasu se povedl hostům, ale gól nepadl, avšak domácí si góly vzali na starost a do kabin šli s vedením. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do první půle nastoupila Skuteč aktivněji, tento stav trval zhruba 20 minut, kdy Skuteč byla na hřišti lepší, gól ale z převahy nepadl. Domácí se poté vzchopili a ve 28. minutě dával gól ze standardní situace Adam Šprync. 1:0. V závěru poločasu Skuteč zaspala a propadnutý míč za obranu znamenal gól pro Přelovice, kdy ve 40. minutě se o něj postaral Vladimír Řehák. Domácí tak šli do kabin za přívětivého stavu 2:0.        

       

Hra se v druhé půli celkem vyrovnala, Skuteč se snažila dát kontaktní branku, ale to se jim nevedlo, za to domácí v 57. minutě přidávali gól a postaral se o něj Michal Ferčák, v 75. minutě dával další gól Jakub Klas a stav byl 4:0. V 90. minutě z pokutového kopu mírnil celkový stav Martin Horáček na 4:1.

 

Přelovice čeká venkovní zápas s Horním Jelením a Skuteč přivítá Kameničky.



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Domácí: Přijel k nám kvalitní tým, který vévodí tabulce. Od začátku utkání byl soupeř lepší. Nam se však poradilo dvakrát skórovat a dostat se tak do vedení. V druhé půli už byla hra vyrovnanější a přidali jsme další dvě branky. Soupeř korigoval v závěru z penalty. Po delší odmlce jsme měli kvalitní sestavu a na hřišti to bylo znát. Celkově panuje spokojenost s našim předvedeným výkonem.

FK Junior Skuteč
Hosté: Do Přelovic jsme odjížděli s dosti absencemi, ale s pocitem, že i tak bychom měli uhrát lepší výsledek a ideálně přivést nějaké body. Po změně stran jsme se snažili o kontaktní branku, naše hra však končila před vápnem soupeře. Konečné skóre 4:1 je tak pro nás kruté. Ale nutno říct, že soupeř byl na domácí půdě o něco lepší a proměnil nabídnuté šance.



Sestavy


TJ Přelovice
J. Novotný [-] - J. Středa [-] , D. Čada [-] , M. Ferčák [-] (79. J. Panchártek [-] ) , V. Řehák [-] , R. Šprinc [-] , M. Khun [-] , L. Staněk [-] (75. N. Urbanec [-] ) , A. Šprync [-] (87. R. Kaderka [-] ) , L. Born [-] (46. V. Strnad [-] ) , J. Klas [-] (82. B. Blažek [-] )

FK Junior Skuteč
F. Vamberský [-] - M. Horáček [-] , P. Felkl [-] (78. J. Janeček [-] ) , F. Odstrčil [-] , L. Netolický [-] , F. Kubík [-] (46. D. Filipi [-] ) , V. Talácko [-] , J. Pekař [-] , T. Kopecký [-] , P. Vymetal [-] , R. Kozák [-]

ŽK: 47. D. Čada - 53. J. Pekař .
Místo: Přelovice. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích