3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto | Rozhovice si odčinily minulý zápas


Branky


25. O. Pilný , 35. J. Holý , 90. O. Zhyhariev - 40. O. Drnec , 90. O. Tichý
4

Domácí Rozhovice přivítali na své půdě druhý tým z tabulky a to Prosetín. Rozhovičtí nastupovali do zápasu s jasným cílem, odčinit nepovedený zápas s Hrochovým Týncem, kdy nezastavitelný Dominik Šibal nasázel čtyři góly a rozhodl o zápase (4:2). Pro Prosetín je toto první jarní prohra, ale to je rozhodně nezastaví a své druhé místo si budou chtít nadále udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Do úvodu zápasu vstoupili domácí aktivněji, jejich snažením si vypracovali několik šancí, ale v bráně neskončily. Dvě šance už ale v bráně hostí skončily a to, kdy ve 25. minutě otevřel skóre domácí Ondřej Pilný a deset minut poté zvyšoval stav na 2:0 Jakub Holý.

 

Ani Prosetín s gólovými šancemi nezůstával pozadu, ale gól z nich nepramenil, až ve 40. minutě po nedorozumění rozhovické obrany snižival stav Ondřej Drnec. Žádný gól již nepadl a s hvizdem rozhodčího šly oba týmy do kabin za stavu 2:1.

 

 

Dotahující Prosetín

I do druhého poločasu naskočili domácí aktivněji. Domácí si vytvářeli mnoho šancí, ale nepodařilo se jim skórovat a hosté toto chtěli využít, kdy hrozili po standardních situacích, ale skvělá obrana domácích spolu s gólmanem všechny útoky odrážela.

 

Uklidňující branka pro domácí přišla až v závěru 2. poločasu, kdy prosetínské obraně frnknul Alex Žigarev a zvyšoval tak stav na 3:1. Už se pomalu schylovalo ke konci zápasu, ale po posledním útoku hostujících a následném rohovém kopu dopravil míč do brány Rozhovic Ondřej Tichý. Stav byl náhle 3:2. Šance na zvrat v utkání utnul rozhodčí, který odpískal konec zápasu a domácí tak mohli slavit výhru a cenné tři body.

 

Prosetín si tímto zapisuje první jarní porážku, ale do tohoho zápasu si tým držel velmi dlouhou sérii výher a tato porážka je rozhodně nezaskočí ani nezastaví v následném sběru bodů.

 

Rozhovice se chystají na venkovní zápas s Cholticemi a Prosetín odehraje domácí zápas s Hrochovým Týncem.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Rozhovice
Domácí: Na domácím hřišti jsme přivítali druhý tým tabulky. Úkol zněl jasně, odčinit nepovedený zápas s H. Týncem. Po zásluze za výkon po celé utkání zůstávají body doma.

SK Sokol Prosetín
Hosté: První jarní prohra se zrodila v Rozhovicích. Stále jsme na krásném 2. místě a jedeme dál!



Sestavy


SK Rozhovice
M. Barva [-] - M. Holub [-] , J. Holý [-] (59. M. Netáhlo [-] ) , J. Mudruňka [-] (85. Š. Kramařík [-] ) , Z. Kopp [-] , P. Bačkovský [-] , D. Stejskal [-] , F. Novák [-] (63. O. Zhyhariev [-] ) , V. Fedor [-] , D. Dvořák [-] , O. Pilný [-] (83. J. Pekař [-] )

SK Sokol Prosetín
V. Slavík [-] - O. Tichý [-] , O. Drnec [-] (72. J. Gabriel [-] ) , V. Spilko [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , J. Ročňák [-] , I. Šikl [-] , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-]

ŽK: 56. J. Holý , 82. P. Bačkovský , 90. Z. Kopp - 59. F. Šafránek , 74. F. Slavík .
Místo: Rozhovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volný Bohuslav - NAVRÁTIL Lukáš, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů