10:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Domácí nasázeli 10 branek


Branky


6. F. Klouček , 15. P. Ehl , 19. M. Skutil , 26. M. Skutil , 63. P. Ehl , 72. M. Horyna , 77. P. Ehl , 81. J. Stárek , 82. P. Ehl , 88. M. Horyna
4

Domácí Chvojenec přivítal na své půdě hostující Kameničky. Za vítězstvím a následnými třemy body si šli chvojenečtí již od začátku zápasu. Poučili se tak z předešlých nezdarů a tímto zápasem si zlepšili chuť na nadcházející zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho gólů

Skóre otevřel Filip Klouček a to v 6. minutě. V 15. minutě navazoval Petr Ehl, pro kterého to nebyl poslední gól. V 19. a 26. minutě přidal další góly Martin Skutil. Kameničky přeci jen dokázaly vzdorovat, ale gól z toho nepramenil. Další góly, které by padly v 1. poločase utnul hvizd rozhodčího a Chvojenec tak šel do šaten se čtyřbrankovým vedením.

 

 

Ještě více gólů

Na Kameničkách byla ve druhém poločase vidět odevzdanost, která se taky podepsala na jejich výkonu. Domácí ve své gólové smršti a výkonu nepolevovali. V 63. minutě dal další gól Petr Ehl a v 72. minutě Miroslav Horyna. V 77. minutě si připsal další gól Petr Ehl, který si tímto zapsal hattrick, pár minut poté si také dal gól Jiří Stárek a hned po něm si přidal další gól, již čtvrtý, Petr Ehl. V 88. minutě zapečetil na dvouciferné skóre Miroslav Horyna, pro kterého to byl druhý gól.

 

Chvojenec se tak postaral o nejvyšší počet gólů za jarní sezónu, kdy pomyslně sesadili Nasavrky, které nasázely devět branek. Chvojenec v příštím zápase čeká venkovní zápas s Nasavrky a Kameničky přivítají hostující Svratouch.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Domácí: Konečně jsme se po sérii porážek z jarní části dočkali 3 bodů. Vítězství se rodilo od začátku zápasu, kdy jsme dominovali na hřišti a na rozdíl od minulých kol to dokázali převést i ve střílení branek. Soupeř ze začátku vzdoroval, ale ve druhé půli už působil odevzdaným dojmem.




Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Píša [-] - F. Klouček [-] , P. Ehl [-] , M. Skutil [-] , T. Richter [-] (57. M. Horyna [-] ) , D. Pokorný [-] (46. D. Nechvíle [-] ) , J. Stárek [-] , T. Burkovič [-] (46. D. Slabý [-] ) , M. Centner [-] , L. Moravec [-] , V. Černý [-] (65. J. Pavlíček [-] )

FK Kameničky
D. Pekař [-] , Š. Brázda [-] - M. Vamberský [-] , Z. Hloušek [-] , J. Vařečka [-] , T. Rybička [-] , P. Adámek [-] , L. Řezníček [-] , M. Hrabčuk [-] , R. Adámek [-] , T. Bureš [-]

Místo: Chvojenec. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Zeman Josef - KUDYN Milan, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích