Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

21.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Přelovice v posledních minutách rozhodly


Branky


2

V tabulce zatím třetí Přelovice přivítaly na své půdě hostující Chvojenec. Záčátek zápasu lépe začali domácí, ale hosté dokázali držet tempo a dorovnávali branky. Už to vypadalo na remízu, ale v posledních minutách přišel zvrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění bylo mnoho gólů a diváci tak mohli sledovat na góly bohaté utkání. Skóre otevřel ve 2. minutě Jakub Klas a poslal tak ihned domácí do vedení. Po chvíli, ve 23. minutě, přidával další branku Michal Ferčák a pomalu se mohlo zdát, že silné Přelovice kráčí za pohodlnou výhrou. Ale hosté nezůstali pozadu. Ve 25. minutě se o gól postaral hostující Tomáš Richter a ve 39. minutě navazoval na góly Petr Ehl. Stav byl tak 2:2. Závěrem poločasu přidal branku domácí Nathaniel Urbanec a poslal tak s vedením jednoho gólu domácí do šaten.

 

Ve druhém poločase opět hosté srovnávali stav, kdy ve 62. minutě přidal gól na 3:3 Jiří Stárek. Hosté už měli za to, že zápas se schyluje k remíze, ale v posledních minutách zapečetil skóre Adam Šprync a poslal tak Přelovice do vedení a k následné výhře a k zisku třem bodům do tabulky. Chvojenec si bohužel neodváží, byť pro ně chtěný, jeden bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Domácí: V zápase jsme měli více ze hry a vytvořili si více šancí, soupeře jsme však nechali lacino skórovat. Zaslouženou výhru nám zajistil až gól v samém závěru.

Sokol Chvojenec
Hosté: Zápas nabídl gólovou smršť, po dvou gólech to vypadalo, že si domácí dokráčí pro pohodlnou výhru, ale dokázali jsme dvěma góly hlavou srovnat skóre. To se nám podařilo i ve druhé půli a vypadalo to, ze zápas směřuje ke spravedlivé remíze, avšak 5 min před koncem domácí rozhodli a proto berou výhru 4:3.



Sestavy


TJ Přelovice
M. Fidrhel [-] - R. Šimák [-] , D. Čada [-] , M. Ferčák [-] , N. Urbanec [-] (75. O. Šimák [-] ) , R. Šprinc [-] , B. Blažek [-] , L. Staněk [-] , M. Urbanec [-] (51. A. Šprync [-] ) , L. Born [-] , J. Klas [-] (84. R. Kaderka [-] )

Sokol Chvojenec
M. Píša [-] - F. Klouček [-] , P. Ehl [-] , M. Skutil [-] , T. Richter [-] , D. Nechvíle [-] (59. D. Pokorný [-] ) , J. Stárek [-] , T. Burkovič [-] (75. D. Nechvíle [-] ) , M. Centner [-] , M. Horyna [-] , V. Černý [-]

ŽK: 81. D. Čada , 81. M. Ferčák - 69. M. Skutil .
Místo: Přelovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích