4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

21.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto | Nezastavitelný Dominik Šibal


Branky


15. D. Šibal , 23. D. Šibal , 38. D. Šibal , 61. D. Šibal - 67. D. Stejskal , 72. J. Holý
2

Domácí Hrochův Týnec přivítal Rozhovice. Za domácí zářil již zmíněný Dominik Šibal, který svými čtyřmi góly rozhodl o utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 15. minutě začal svoji gólovou smršť Dominik Šibal, dále ve 23. a 38. minutě přidal další góly a poslal tak domácí s klidem do šatny. Trochu povolená hra ze strany Rozhovic pomohla sázet góly domácím.

 

Ve druhé polovině přidal ke svému hattricku další gól a stav byl tak 4:0. Výsledné skóre mírnili hostující v 67. minutě, kdy se o gól postaral David Stejskal a v 72. minutě navazoval na předešlý gól Jakub Holý. Hrochův Týnec si po 3 prohrách vybojoval vítězství a 3 body do tabulky, naopak Rozhovice jeli protentokrát domů bez bodu.



Ohlasy k zápasu


Hrochův Týnec
Domácí: Hrálo se nám dobře, každý jsme si plnili to, co jsme měli a myslím, že se nám to vyplatilo, měli jsme za sebou dost proher a už jsme potřebovali vyhrát. Doufejme, že tohle nás nabudilo na nadcházející utkání, kde určitě body budeme potřebovat.

SK Rozhovice
Hosté: Zasloužená výhra domácího týmu. Utkání defacto rozhodl svými čtyřmi brankami nezadržitelný domácí Šibal, ale hlavně náš mdlý, ospalý a nezodpovědný výkon v 1. polovině.



Sestavy


Hrochův Týnec
R. Pouč [-] - M. Kostka [-] , J. Lištván [-] , R. Havlíček [-] (88. R. Malý [-] ) , V. Doležal [-] (46. R. Fabián [-] ) , D. Šibal [-] , J. Unger [-] , M. Krušina [-] , M. Friček [-] , J. Vágner [-] , J. Douda [-]

SK Rozhovice
L. Báča [-] - M. Netáhlo [-] (46. V. Fedor [-] ) , J. Holý [-] , J. Mudruňka [-] , Z. Kopp [-] , P. Bačkovský [-] , D. Stejskal [-] , F. Novák [-] , O. Zhyhariev [-] , D. Dvořák [-] , O. Pilný [-]

ŽK: 71. O. Zhyhariev .
Místo: Hrochův Týnec. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Volný Bohuslav - ZEMAN Josef, NAVRÁTIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů