Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Prosetín udolal Skuteč


Branky


2

Domácí Skuteč přivítala na svém hřišti hráče z Prosetína. Byl to tak duel mezi lídrem tabulky a druhým týmem z tabulky. Zápas se více povedl hostům a obrali tak dosud neporaženou Skuteč o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení si brali hosté

Za první poločas padly celkem 4 góly a všechny ze strany Prosetína. V 10. minutě dával branku Filip Šafránek, ve 32. minutě Vladimír Marek, pro kterého to nebyl poslední gól. Ve 38. minutě navazoval na góly Ivan Šikl a další branku přidal Vladimír Marek a to ke konci 1. poločasu. Prosetín tak poslal domácí do šaten za stavu 0:4.    

Dokončený hattrick

Zkraje 2. poločasu přidal další gól Vladimír Marek a měl tak na kontě 3 góly.

Domácí chtěli zápas obrátit ke svému prospěchu a dařilo se jim, kdy po třech rychlých gólech, které si v 57. minutě připisoval Lukáš Netolický, v 58. minutě Marek Čermák a v 62. minutě dával třetí gól Václav Talácko, kdy se najednou domácí vzchopili a dotahovali stav. K dorovnání stavu jim ale zbývaly 2 góly, kdy hosté si již vedení nenechali vzít a v 69. minutě přidával gól František Slavík. 3:6. V 80. minutě pak pečetil výhru Tomáš Horák a v 90. minutě domácí David Filipi mírnil výsledný stav svým gólem na 4:7.

Pro Skuteč je toto první porážka, kterou si rozhodně budou chtít odčinit a pokračovat ve svých výhrách a ve sběru bodů, Prosetínu nezbývá než jen pogratulovat k výhře a k dalším úspěchům v soutěži.

 



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Domácí: Ve 21. kole musíme překousnout první jarní porážku. Bohužel pro nás bylo od první minuty vše špatně. Všechny nás to mrzí, protože jsme chtěli vyhrát a odskočit na nedostižných 12 bodů. I přes rychlé tři branky v druhé půli se nám nepodařilo již vrátit do utkání. Někdy bohužel, jindy bohudík, takový fotbal je. U soupeře jsme o tři branky vyhráli, dnes o tři prohráli. Jsme na 1. místě s 6 bodovým náskokem a nezbývá než porážku hodit za hlavu a tento výkon odčinit za týden v Cholticích.




Sestavy


FK Junior Skuteč
L. Pavlík [-] - P. Vymetal [-] , V. Talácko [-] , T. Kopecký [-] , M. Čermák [-] , L. Naď [-] , L. Netolický [-] (89. J. Pekař [-] ) , P. Felkl [-] (75. D. Filipi [-] ) , F. Odstrčil [-] (46. M. Sršeň [-] ) , R. Kozák [-] , M. Horáček [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - O. Tichý [-] , V. Spilko [-] (89. D. Sršeň [-] ) , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , J. Ročňák [-] (90. O. Drnec [-] ) , I. Šikl [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-] (79. T. Horák [-] ) , F. Slavík [-] (83. J. Poslušný [-] )

ŽK: 84. L. Naď - 59. V. Marek , 63. J. Ročňák .
Místo: Skuteč. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Zeman Josef - ŠTANCEL Miroslav, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích